Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hesap Birleştirme [Resimli Anlatım]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(05-31-2012 04:40 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Konu sabitlendi, teşekkürler böyle güzel bir paylaşım için...

Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana beyfendi
linki aldınzmı bnm inmesine 5dk kaldı
''Warrock could not be found'' hatası alıyorum manuel patch'da

Clienti mi indireceğiz normal yamayı mı ?
(05-31-2012 04:44 PM)infibo Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 04:37 PM)l3onzaii Yazılan: [ -> ]Aynısını yaptım password does not match diyor bende ?
Aynen bendede böyle diyor.

Birleştirme esnasında hata yapmadığınızdan emin misiniz? Veya GamersFirst'te hesap aktarımını onayladığınızdan?
warrock patch yuklerken warrock not found gibi hata mesajı veriyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz????
(05-31-2012 04:46 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]''Warrock could not be found'' hatası alıyorum manuel patch'da

Clienti mi indireceğiz normal yamayı mı ?

Eğer oyunu daha önceden yüklediysen yama yeterli olacaktır.
Aynen resimdeki gibi yaptım. Şimdi bırakacam uğraşmayacağım çok sıkıldım bu işten.
(05-31-2012 04:47 PM)SirLeader Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 04:44 PM)infibo Yazılan: [ -> ]
(05-31-2012 04:37 PM)l3onzaii Yazılan: [ -> ]Aynısını yaptım password does not match diyor bende ?
Aynen bendede böyle diyor.

Birleştirme esnasında hata yapmadığınızdan emin misiniz? Veya GamersFirst'te hesap aktarımını onayladığınızdan?

arkadaşım Gamersfirst'ten giriyoruz zaten de link'e tıklıyoruz giriş yapıyoruz olmuyor.
Could not be found Warrock hatasını alan var mı benim gibi ?
(05-31-2012 04:54 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Could not be found Warrock hatasını alan var mı benim gibi ?

ben tekrar kuruyorum wryi
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler