Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe 4 - Bursaspor 0
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(05-17-2012 04:52 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Vallamı Doruya 6-0 yenmiştiniz siz bizi

4-5-6 fark etmiyor. Size karşı çok çeşitli tarifelerimiz mevcut. Big Grin Big Grin

[Resim: 15nisan1990ff2.jpg]
(05-17-2012 04:46 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(05-17-2012 04:41 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Sanıyorsam 7 yıl once 5-1 feneri Yenmiştik Demi Finalde Smile
Ama olsun siz bizi 6-0 yendiyiz

Yahu 6-0 ya da 5-0 olsa tamamda 5-1 ne. Big Grin Big Grin

En basitinden arada 4 fark var. Biz sizi paso 4-0 yeniyoruz. Big Grin
Buri bunu sırf senin için araştırıp buldum bundan sonra sana susup oturmak düşer tarihinden habersiz velet seni. Adam gibi tebrik edelim diyoruz yine samankafalar yorum atmış, karşılık vermezsek olmaz.
[Resim: 61lkq.jpg]
CHUCKKK;
Sana eve geçince resimli ve videolu cevap vereceğim. Şu an bir çok site engelli durumda.

Ancak o resimden dolayı pişman olacaksın. Big Grin Big Grin
Kendi içinde bile mantık hatalarıyla dolu bir resim. Big Grin
(05-17-2012 04:57 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]CHUCKKK;
Sana eve geçince resimli ve videolu cevap vereceğim. Şu an bir çok site engelli durumda.

Ancak o resimden dolayı pişman olacaksın. Big Grin Big Grin
Kendi içinde bile mantık hatalarıyla dolu bir resim. Big Grin
Merakla bekliyorum umarım 6-0 muhabetti hakkında olur. Bu resimden sonra hala ne diyebileceksin çok ama çok merak ediyorum geçmişinden haberin yok Allah bilir 7-0 ı da inkar edersin sen Big Grin
Şimdi en basitinden;
Arda ve Hagi bizim demişsiniz;

Arda formanız için; "oros.u renginde" demiştir, adamım
Hagi bizzat siz taraftara; "hırsızsınız, siz hepiniz hırsızsınız" demiştir... adamım

Ayrıntıları eve geçince görürsün... Big Grin
(05-17-2012 05:05 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Şimdi en basitinden;
Arda ve Hagi bizim demişsiniz;

Arda formanız için; "oros.u renginde" demiştir, adamım
Hagi bizzat siz taraftara; "hırsızsınız, siz hepiniz hırsızsınız" demiştir... adamım

Ayrıntıları eve geçince görürsün... Big Grin
O Pembe forma içindi ve adam haklı ben de aynısını düşünüyorum formayı tasarlayanların gerizekalılığından banane arkadaş Wink
Bu arada konuyu 360 derece döndürdün tebrik ederim ne laf attım da bi' yerine girdi la Big Grin
buri hala neyin kafasındasın birader sen Big Grin burda boşboş konuşunca şampiyonluğu size vermiyorlar bi git artık baydın iyice
Ya karısmayın onlar Bizi 6-0 Yendi Smile
Buri mi suçlu oluyor bu konuda gelip konuya pişkinlik yapan sizle değil bizler suçluyuz ha tebrik ediyorum.
Şu Konuyu Saptıran ' kırmızı sarılılar' devam ettirirseniz şikayet edicem moderatörlere konuyu mahvetmeyin be !
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler