Maçın sonundada aynıydı değişen yok ama maçın bası oldugunu bilmiyorum sen nerden biliyorsun zaten macın sonundada aynı goruntuvardı değişen bişi yk tu
maçın başında dikkatimizi çekti abim dedi gene ne düşüyor bu diye ^^
Bizim Nihat Özdemir'de gülüyor.

Resul Hala cocuklugundan Cıkamadın Sanırım Galatasarayı Dogru Yazmayı Bilmeyen Çocuklar Var diyolardıda İnanmıyordum
Fenerbahçeyide Tebrik Ediyorum
(05-17-2012 04:03 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Resul Hala cocuklugundan Cıkamadın Sanırım Galatasarayı Dogru Yazmayı Bilmeyen Çocuklar Var diyolardıda İnanmıyordum
6 Kasım 2002'den sonra 6s olarak yazıyoruz.

(05-17-2012 04:11 PM)BuRi Yazılan: [ -> ] (05-17-2012 04:03 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Resul Hala cocuklugundan Cıkamadın Sanırım Galatasarayı Dogru Yazmayı Bilmeyen Çocuklar Var diyolardıda İnanmıyordum
6 Kasım 2002'den sonra 6s olarak yazıyoruz.

Hani bir çoğunun de yazdığı bir söz vardır: Büyük Takımlar Aldığı Kupalarla, Küçük Takımlar İse Büyük Takımları Yenmeyle Övünürler.
(05-17-2012 04:13 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Doru Siz Bizi 6-0 Yenmiştiniz 

7b olarak 
7b mi?
Yahu bunu ilk defa bu forumda gördüm. Daha önce belirtmiştim;
Bir 6s'deki uyuma bak, bir de 7b'deki uyumsuzluğa...
Bizi sinirlendirmek için komik duruma düşüyorsunuz ve bu beni daha çok güldürüyor.
14 yıl olmuş mu?

(05-17-2012 04:17 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]Hani bir çoğunun de yazdığı bir söz vardır: Büyük Takımlar Aldığı Kupalarla, Küçük Takımlar İse Büyük Takımları Yenmeyle Övünürler.
Platini'nin sözüdür.
Fenerbahçe,
tek bir yılda kazandığı 1134 kupa, madalya ve ödüller ile Guinness Dünya Rekorlarına girmiştir.
Sporu futbol olarak gören zihniyete çok yazık.

buri En azındanda Türk Futbolunu Dünyada Adını Lekelendirmeyen Bir klübün Taraftarlarıyız..
Galatasaray