Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe 4 - Bursaspor 0
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(05-17-2012 04:27 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]buri En azındanda Türk Futbolunu Dünyada Adını Lekelendirmeyen Bir klübün Taraftarlarıyız..
Galatasaray

Bahane bitmez. Big Grin

O bu değilde 6s bayan voleybol takımı, Fenerbahçe bayan voleybol takımını 16 yıl aradan sonra yendi.
Ufak bir not: 6s takımının tam kadro çıktığı maça Fenerbahçe genç ve yıldız takım oyuncularıyla çıktı. Big Grin Big Grin

Önemli bir not: Dünya basını şike davasını siyasi bir dava olarak kabul ediyor. Wink
Afferim Onlara 2 adet Çatal Kaşık Seti Kazandılar
(05-17-2012 04:37 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Afferim Onlara 2 adet Çatal Kaşık Seti Kazandılar

Çatal kaşığı bırakta şimdi 6s Türkiye Kupası'nı 7 yıldır kazanamıyormuş. adamım

Kabul ediyorum bu biraz pişkinlik oldu. Big Grin Big Grin
Sanıyorsam 7 yıl once 5-1 feneri Yenmiştik Demi Finalde Smile
Ama olsun siz bizi 6-0 yendiyiz
(05-17-2012 04:41 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Sanıyorsam 7 yıl once 5-1 feneri Yenmiştik Demi Finalde Smile
Ama olsun siz bizi 6-0 yendiyiz

Yahu 6-0 ya da 5-0 olsa tamamda 5-1 ne. Big Grin Big Grin

En basitinden arada 4 fark var. Biz sizi paso 4-0 yeniyoruz. Big Grin
Bence forumda futbol konuları yasaklanmalı
Türkiye Süper Kupa mücadelesi Gs-Fb Arasında demi şimdi
Olsun Siz Bizi 6-0 Yenmiştiniz Big GrinBig GrinBig Grin
(05-17-2012 04:47 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Türkiye Süper Kupa mücadelesi Gs-Fb Arasında demi şimdi
Olsun Siz Bizi 6-0 Yenmiştiniz Big GrinBig GrinBig Grin

Bursa'ya 4 tane attığımız maçtan bahsetmiyorum. Size 4 tane attığımız maçtan bahsediyorum;

[Resim: 40wmv000249560aw9.jpg]

Big Grin Big Grin Big Grin
Vallamı Doruya 6-0 yenmiştiniz siz bizi
Fenerbahçe'den ziyade Alex,i tebrik ederim çok büyük futbolcu çok. Neyse ikinci 30'luk dönem başladı gençler Wink
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler