Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe 0 - Galatasaray 0
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Yahu Ufuk kabul etmekte zorlanıyorsun sanırım. Maç öncesi ve maç sonunda durduk yere biber gazı attılar. Tekrarlıyorum; durduk yere attılar. Saha dışında helikopterden biber gazı attılar. Tuvaletlere bile gaz attılar. Gazdan kaçmak için saha girmek gerekti.

Dikkat edersen Topuk Yaylası ve Silivri'de hiç bir sorun çıkmamıştı. Çünkü oralarda Jandarma vardı. Ancak polisin olduğu her yerde olay çıkıyor.

Polisinde cemaate hizmet ettiği herkes tarafından kabul edilmiş bir gerçektir.
Stat içinde durduk yeremi bilmem ama stat dısnda gormussundur olayları
(05-13-2012 12:04 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]Stat içinde durduk yeremi bilmem ama stat dısnda gormussundur olayları

Stat dışındaki olaylar polisin durduk yere taraftara silah çekmesi ile başladı.
Sizin gözünüz kör olmuş. Polisin yaptıklarını görebiliyorsunuz.
Tek taraflı basını takip ediyorsunuz. Daha geçen hafta yaptığı haberin yalan olduğu kanıtlanmış ve özür dilemek yerine haberi siteden kaldıran gazeteye inanıyorsunuz.

Konu maç konusu olduğu için daha uzatmaya gerek yok.
İnsanca Tebrik Etmek Yerine Bos bos konusman Sinir Bozucu O kadar
galatasaray takımı sahanın ortasında sevinirken taraftar olay çıkartmıyor soyunma odasına girince mi olay çıkartıyor? boş konuşmayın.
(05-13-2012 12:25 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]İnsanca Tebrik Etmek Yerine Bos bos konusman Sinir Bozucu O kadar

İlk mesajımda tebrik ettim zaten. Polise de tepki gösterdim. Ancak siz(özellikle TurkBrave) anlamsız bir şekilde, anlamsız mesajlar yazdınız.

Konudaki ilk mesajıma bakarsan tepkimin polise olduğunu görürsün.

(05-13-2012 12:27 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]galatasaray takımı sahanın ortasında sevinirken taraftar olay çıkartmıyor soyunma odasına girince mi olay çıkartıyor? boş konuşmayın.

http://www.twitvid.com/9PUUX

İlk videoda çok net gözüktüğü üzere taraftarlar 6s'lılara değil polise tepki gösteriyor.

Not: Videoda küfür vardır.

Aşağıdaki mesajmı ve sonrası takip edersen anlamsız mesajlarınızı net bir şekilde görebilirsin.

http://forum.warrocktr.com/Konu-Fenerbah...#pid318903
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler