(05-12-2012 09:49 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bu takım 3 temmuzdan sonra baskılar gördü, yıpratıldı; 4 tane as oyuncusu gitti. Kalan oyuncuların da aklında hep "acaba küme mi düşürüleceğiz" düşüncesi vardı ve bu psikolojiyle oynadılar. Galatasaray ise ilk 11'ini neredeyse tamamen değiştirdi, başkanını değiştirdi ve böyle oynadı. Buna rağmen onlarla finale kadar kalabildik ve galatasaray "yatarak" şampiyon oldu. Ne bi mücadele vardı ne de bahsettikleri "metin" ruhu. Buna rağmen şampiyonluğu abartarak kutluyorlar. Biz en kötü sezonumuzda bile ne kadar büyük takım olduğumuzu kanıtladık, tebrikler FENERBAHÇE!
(05-12-2012 09:48 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Lacivert lacivert
Adamın şike yaptığı belli neden bahsediyorsun?
Galatasaray geçen sezon 6. idi..
Fatih Hoca gelip darma duman etti süper ligi..
Asıl emek budur bu..
Siz GS den 8 puan geride bitirmişsiniz playoff gelmişsiniz halen haktan bahsediyorsunuz..
İşte hendek işte deve..
İşte Galatasaray. İşte Fenerbahçe.
KIRMIZI, KIRMIZIIIIIIIIIIIII adam olunda bikerede tebrik edin. ŞAMPİYON GALATASARAY !!!! Ben tura çıkıyorum . RENKDAŞLAR...
Sabri'den beklenilen açıklama geldi arkadaşlar
![[Resim: gEcVs.jpg]](http://i.imgur.com/gEcVs.jpg)
Fenerlilerin unutturma çabaları, garip garip capsları ne diyelim;
Galatasaray ŞAMPİYON

An itibariyle Fenerbahçe çığrından çıktı.
Kadıköydeki bir benzin istasyonu
Not: Bir dizi rivayete göre: Takım taraflarları değil, bir dizi provokatör tarafından yapıldığı söyleniyor. Bilemedim ben*
Tazikli suya meydan okuyan adam 
allahtan çevik kuvvet vardı yoksa çok büyük hayati tehlikeydi galatasaraylı futbolcular için

An itibariyle Yedek oyuncuların orada duran adam, Fatih Terim'e sarılırken gözüne vurdu adamın

Terim gözünü tutuyor
TRT1'i açarsanız görürsünüz.
Beyaz TV'yi açarsanız, oradaki adamlar taraftara sövüyor

Uzun saçlı adamın söylemi: "Kadıköy'de ölü var diyen şerefsizdir!!! Şu an bilişim ile irtibat içerisindeyiz, Twitter'den bunları yazanların ipleri tespit ediliyor ve saat 12 den sonra hepsini toplayacak bilişim suçları. Twitterden bunları yazan şerefsizler, haysiyetsizler... Şu an ölü yok, ortamı kışkırtmayın !" dedi