Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe 0 - Galatasaray 0
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(05-12-2012 09:04 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Tartışma çıkmasın, dağıtırım ortalığı haaa

Adam süper mod dağılın beyler
ŞAMPİYON GALATASARAY Big Grin Big Grin Big Grin
fenerbahçeyide tebrik ediyorum bize bu heyecanı yaşattırdığı için Smile
Tebrik ediyorum gsyi. Onlar defans yaptı biz bastırdık. Kocamanın hatası alexle veniyü 60. dkde alırsa olacağı bu abi.
Ama maç bittikten sonra yaptıkları polisin kordon altına alması... Taraftar alkışlıyor sahaya inen yok polis etten duvar ördü resmen.
tebrikler ama fatih terimin güzel bir lafı var resultante importante yani önemli olan sonuç sahada iyi oynamak maharet değil gol atmak maharet.
O değilde kupon yattı Sad
o değilde en kötü gün bugünse bugünde FENERBAHÇE.
Son dakikalarda Muslera'nın üstüne biniyorlardı resmen m045.gif
(05-12-2012 09:18 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Son dakikalarda Muslera'nın üstüne biniyorlardı resmen m045.gif

2. yarıda sonlara doğru Muslera yere düştü, kafasını falan tutuyordu. Ayağa kalktığı zaman taraftar alkışladı. Ne oldu orada ? Lağn tam önemli pozisyonlarda donuyor görüntü ayar oluyorum Big Grin paslaşmalarda sorun yok ama top ceza sahasına girdiği zaman görüntü donuyor Big Grin
Fenerbahçeli olarak Galatasarayı tebrik ederim
Şu anda hatırladım bizim golümüzüde vermediler. Kaleci topu bırakıyor semih dönüp vurdu ne zorlama var ne faul. Biri açıklayabilir mi?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler