Herkesin unutamadığı gaflar vardır ben anlatayım birkaç tane.
1-Geçen sene kızlarla konuşurken ''zenginin malı züğürdün çenesini yorar '' yerine , ''
zencinin malı züğürdün çenesini yorar '' demiştim.Bakakaldım fena rezil olmuştum.
2-Edebiyat dersinde ''Cenap Şahabettin'' yerine ''Cenabettin'' demiştim

Bütün sınıf kırıldı tabi
3-Gaf değil ama söylüyim , ilkokulda samimi olduğum bir kızla ülkücüler gibi kafa tokuşturmuştum : / Hala aklıma geldikçe içim kötü olur.
Sizinde mutlaka vardır böyle pot kırdığınız anlar , paylaşın

İngilizce dersinde 6'yı yanlış telfuz edip,hocaya'da kendime inandıramayınca boş yere disiplin cezası almıştım ama çevremde öyle bir sorun olmamıştı olaya hemen inandılar zaten İngilizce kelimeleri türkçe okurum ben

Tarih : 2008 - 2009 ikisinden biri
Yer : bundan önceki iş yerim
Başrollerde : Benim dingil arkadaşım
Olay Özeti : Bir yaz akşamıydı ve şefimiz yıllık izindeydi. Bizde oturmuş gevşek gevşek bişiler anlatıyorduk ki... Patron kapı ağzında beliriverdi

... arkadaşıma kaş yapıyorum göz yapıyorum yok hararetli hararetli anlatıyor ( tabi o andan itibaren hiçbirşey anlamadım anlattıklarından ) Ben kaş göz yaparken sen tut benim sivri zekalı arkadaşım
- Hayırdır la ne kaş göz yapıyon a...yum diye tepki ver...
En son patron gülerek kaçıyordu

...
Not : Patronumuz o zaman Burdur Belediye Başkanıydı aynı zamanda
Yine günlerden bir gün benim sivri zekalı arkadaşım , mühendis arkadaşım ve ben günlerdir aklımıza gelmeyen , Madcon - Beggin şarkısını hatırlamamızın verdiği şevk ile elimizde tornavidalarla şarkıya karaoke yaparken patronumuza yakalanışımız aklıma her geldiğinde pis pis sırıtmama neden olur.

Müşteri aylık çocuğuna oyuncak bakıyordu bu ne diye sorunca mama sandalyesine tıkılan oyuncak diyeceğim yerde "meme" diye başladım çümleye, baya kızarmıştım.
Bu olay kücükken olmustu bi yaz tatilinde ben hergün Kur'an kursuna gidiyordum & namazlarımı falanda hep kılardım herkesin ilk ögrendigi Dua'lardan biridir Fatiha neyse birgün telefon caldı bende actım kafam o kadar dalmıski telefonu actım ve Fatiha yı okumaya basladım sonradan kafam zong etti hemen anneme vermistim telefonu, allahtan teyzemmişte fazla rezil olmadık.
Yada bunun gibi olaylar basıma cok geldi kapı calınca "kimooo" dicegime bazen "alo" diyordum telefondada tam tersi oluyordu

Ailem yanımdayken nobraine kurban gitmiştim hala hatırladıkça kendimi kötü hissederim.
O değilde tarih dersinde preveze deniz savaşına prezerve deniz savaşı demiştim Hoca dahil herkes gülmekten yerlere yatmıştı
Geçen yaz rehberimde iki tane Cansu vardı. Birisinin soyadıyla birlikte adı yazıyor diğerinde sadece Cansu yazıyordu. Ben biriyle mesajlaştığımı sanıp diğeriyle 2 hafta mesajlaşmıştım. Hala kötü hissediyorum

(04-12-2012 05:48 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Geçen yaz rehberimde iki tane Cansu vardı. Birisinin soyadıyla birlikte adı yazıyor diğerinde sadece Cansu yazıyordu. Ben biriyle mesajlaştığımı sanıp diğeriyle 2 hafta mesajlaşmıştım. Hala kötü hissediyorum 
haha bu gerçekten fenaydı.
ben otobüste münasip bir yerde demiştim bir kere herkes güldü kötü bi durumdu