Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bugüne kadar kadar yaptığınız bomba gaflar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(04-12-2012 10:48 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]12. sınıftayken deneme oluyorduk. Küçük çocuğun teki merdivenin alt katından üst kattaki annesine sesleniyordu: "Anneeee.... Anneee....." Ses çok felaket şekilde yankı yapıyordu ve ben dayanamayıp denemenin ortasında, hoca sınıftayken ve pür dikkat bizi takip ederken başımı kaldırıp: "Mahallede miyiz a... k... bu ne ya!" derim ve hoca dahi kimse sinirime aldırış etmeyip yanaklarımız kızarana kadar gülmüştük.

Ahaha telefonu elimden dusurdum
Birde küçükken sobalı evde oturuyorduk. Bir gün banyodan çıktım ve üşüdüğümü fark ettim. En çok üşüyen yerim yani "götüm"ün üşümekten çok donduğunu hissetiğim anda sobaya yaklaştım ve hafif bir temas yaşadığımışım meğersem. Tabi yanığın etkisiyle 3-5 gün içinde o göt delindi Big Grin pansuman yapılırken ki halimi anlatmıyorum bile Big Grin
(04-12-2012 10:48 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]12. sınıftayken deneme oluyorduk. Küçük çocuğun teki merdivenin alt katından üst kattaki annesine sesleniyordu: "Anneeee.... Anneee....." Ses çok felaket şekilde yankı yapıyordu ve ben dayanamayıp denemenin ortasında, hoca sınıftayken ve pür dikkat bizi takip ederken başımı kaldırıp: "Mahallede miyiz a... k... bu ne ya!" derim ve hoca dahi kimse sinirime aldırış etmeyip yanaklarımız kızarana kadar gülmüştük.

Bu iyiymiş Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler