(04-12-2012 05:19 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]Ailem yanımdayken nobraine kurban gitmiştim hala hatırladıkça kendimi kötü hissederim.
Kötü bi durummuş : / Benim arkadaşımda kurban gitmişti dedelere.
Bende Edebiyat Dersinde Cenap Şahabettin ' e Cenabettin demiştim sorun yoktu kimse birşey anlamadan konuşmaya devam etmiştim ^^
Bir arkadaşımın Üniversite ingilizce dersinde Howard ' a hovarda demesi tüm sınıfı güldürmüştü ^^
@Audaz
Konuyla alakası yok ö.m atıcaktım ama mesaj kutun dolmuş ben sana 15 tatilde psn'den arkadaşlık isteği atmıştım hiç psn'e girmedin mi yoksa ben yanlış kişiyi mi ekledim ?

(04-12-2012 08:39 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]@Audaz
Konuyla alakası yok ö.m atıcaktım ama mesaj kutun dolmuş ben sana 15 tatilde psn'den arkadaşlık isteği atmıştım hiç psn'e girmedin mi yoksa ben yanlış kişiyi mi ekledim ? 
Eklediğini gördüm kabul etcektim BF3'deydim daldım oyna sonrada unuttum

1 aydır PS3 yok yaza anca girerim.
Murat çok kaliteli konu açmışsın

Benim de vardır bomba 1-2 tane ama aklıma gelmiyor

12. sınıftayken deneme oluyorduk. Küçük çocuğun teki merdivenin alt katından üst kattaki annesine sesleniyordu: "Anneeee.... Anneee....." Ses çok felaket şekilde yankı yapıyordu ve ben dayanamayıp denemenin ortasında, hoca sınıftayken ve pür dikkat bizi takip ederken başımı kaldırıp: "Mahallede miyiz a... k... bu ne ya!" derim ve hoca dahi kimse sinirime aldırış etmeyip yanaklarımız kızarana kadar gülmüştük.
babama yanlışlıkla 'bak şimdi baba' diceğim yerde 'oğlum bak şimdi' dedim.Allah'tan ağız alışkanlığı olduğunu anladıda mahçup olmadık

Ders pasta yapım teknikleri arkadaşımdan spatula istedim ve cevabı ben böğün çoh yoruldum şimcik getiremem sıpratura filan :/ kamanlı kendisi