Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: aşk meşk işleri yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
arkadaşlar benim bugün çok büyük bir sorunum var bir kız işi
anlatıyım sizde yardım edin ...
şimdi ben bir kızdan hoşlanıyorum oda benden hoşlanıyormu bilmiyorum ama kızla facebooktan konuştum kıza birkere onu sevdiğimi falan söyledim bunu yazmam 2 ay önceydi oda bana tamam falan yazdı işte bende ona dedim konuşalımmı oda tamam belki dedi ama işte benim sorunum burda kızla faceden konuşalı 2ay oldu ama ben daha hala yanına gidemedim kızı gördüğüm zaman sanki biri bana elektirik vermiş gibi hissediyorum felç gibi oluyorum arkadaşlar ben neyapıcam kızla nasıl konuşucam herkes yorum yazsın yardım etsin lütfen ..ARTİST
Sinemaya ya da herhangi bir cafeye götür.
Eğer konuşamıyorsan yazmayı dene telefonu varmı yoksa önce facebooktan biraz konus kıvama getir sonra telefonunu iste mesaj felan derken beraber birşeyler yapalımmı tarzı bir soruyla O'nu güzel bir Kafe'ye götür Sonrası senin sempatikligin karizman vs gibi özelliklerine kalmış Smile

İkinci bir yol ise kanka tarzı kız arkadaşlarına başvurup onların sana ortam hazırlamasını sağlayabilirsin

Dipnot: Tabi önce diğer kız arkadaşların yolu ile hoşlandığı biri olup olmadıgını öğrenmende fayda var yoksa beklemediğin bir anda bilinç kaybı yaşayabilirsin demedi deme Big Grin
yaşın kaç?

eğer -15 altı ise hiç bulaşma bunlar geçici şeyler daha sonra kalbin kırılabilir.
Bu arada imza ve avatarına koyduğun recep ivedik karakterinden hoşlanıyorsan kız sana kötü bir gözle bakabilir.
Arkadaşın dediği gibi Recep İvedik falan pek hoş değil Daha cool takıl Smile
recep ivediğe bakmayın onu öylesine koydum ve yaşım 16 bide ben ilk defa birini sevdim yani daha önce hiç kızlarla işim olmadı
özgüvene ihtiyacın var. Burada yazılanları yapabilmen için özgüvene ihtiyacın var zaten ondan sonrası pek zor değil. Özgüvenini ne yap ne et ama arttır yani özgüven skill'i kas diyebilirim daha anlaşılır bir şekilde. Bunun için utangaçlığınıda yenmen gereklidir. Mesela müdür yardımcısının odasına bir tıkladıktan sonra kendinden emin olarak girmeye çalış yada öğretmenler odasına falan. Genelde bu bir odaya girerken 10 kişi birden ve herkes en arkadan girmeye çalışır.
Fazla konuşmaman lazım ilk başlarda yoksa saçmalarsın ve kıza iyi bi izlenim bırakmazsın o yüzden sinema iyidir gidersin oturursun film boyunca sakinleşirsin ve çıkışında konuşacak bi konun olur sonra bişeyler yersin kumpire bayılırım Big Grin sonra öyle konusurken söylemen gereken şeyleri düşünerek konuş heycandan ben 10 20 kere nasılsın nası gidiyor dedigimi biliyorum rahat ol susma hiç düzgün ilgisi oldugu şeylerden bahset Big Grin
Sen Fenerbahçeli olarak hatayı en başında yapmışsın.

Ne eyleyim, siyah deyince, beyaz demeyen sevgiliyi.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler