Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: aşk meşk işleri yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-08-2012 09:48 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Sevişmek sevişmek sevişmek... Bilmiyorum lan bi söz vardı o aklıma geldi.

"Sen 5 dakikalık zevkini 2 dakikalık duşla temizleyebilirsin ama o bir ömür üzerinde taşır"

Beraber vakit geçirmek birşeyleri paylaşmak falan neysede...

Barlara dekolteli elbiseleriyle çıkıp, sevişmek isteyen ve kendine partner arayan zilyonlarca kız var birader şu gözünü sevdiğim İstanbul'un da. Bu kadar mı yeteneksizsiniz?
(02-08-2012 09:58 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(02-08-2012 09:48 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Sevişmek sevişmek sevişmek... Bilmiyorum lan bi söz vardı o aklıma geldi.

"Sen 5 dakikalık zevkini 2 dakikalık duşla temizleyebilirsin ama o bir ömür üzerinde taşır"

Beraber vakit geçirmek birşeyleri paylaşmak falan neysede...

Barlara dekolteli elbiseleriyle çıkıp, sevişmek isteyen ve kendine partner arayan zilyonlarca kız var birader şu gözünü sevdiğim İstanbul'un da. Bu kadar mı yeteneksizsiniz?

Sevişmek isteyen biri olsam en kötü barda tanıştığım biriyle girerim yatağa da sorun sevişecek bir partner bulamamamda değil 3-5 kız arkadasım olmuştur hiçbirini yatağa atmak istemedim Aslında istemiş olabilirim o da istemiş olabilir ama hiç o kadar ileri gitmedim

Benim gibi düşünen kimse yokmu lan Herkes nefes alsın bi kere seviseyim başka bişey istemiyorum modundamı ?
Öpüşme ve argosu elleşmeye kadar yaptım yaparım 3 kız arkadaşımla devamını getirirdim ama bu işi aşık olduğum tek kızla yapmak isterim suç mu ki bu? tabi kızlar ilk gördüğü yakışıklıya vermek istiyorda orası ayrı bir konu
tabii ki, hayatında ilk gördüğün kızla sevişmektense, aşık olduğum kızla sevişmeyi tercih ederim. hatta aşık olduğum kızla sevişme sırasındaki aldığım hazzı hiçbir sekste alamam, isterseler önüme kim kardashian, aletta ocean falan koysunlar.

hayatımda tanışalı 3-4 saat olmuş olan kızlarla da çok seviştim. aşk seksi de yaşadım.

aşk seksi bi' kere yaşamanız gerek gençler, bunu bilir, bunu söylerim.
vay anasını arkadaşlar bu dediklerinizi yani bana önerdiklerinizi siz yaptınızmı???ARTİST
(02-08-2012 10:38 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]vay anasını arkadaşlar bu dediklerinizi yani bana önerdiklerinizi siz yaptınızmı???ARTİST

İlk yorumumdakileri yaptım özellikle kanka oldugun kızlardan yardım almayı öneririm Bana sana bı kız bulma vakti geldi dedikleri bile olmuştur Smile
bence bana özgüven lazım özgüven kazanırsamsam herşey tamam
(02-08-2012 11:11 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]bence bana özgüven lazım özgüven kazanırsamsam herşey tamam

ben farklı bir şeymi dedim [}{$#(%=%&/*+ diyesim geldi bir an =)
bu konu Haydar Dümen'e kadar gider valla Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler