02-08-2012, 09:23 PM
(02-08-2012 07:04 PM)Star Yazılan: [ -> ]Sinemaya ya da herhangi bir cafeye götür.
oldu iskendere götürsün

zamanım boş biraz uzun yazabilirim daldan dala atlayabilirim bağlantıyı kur sen

öncelikle senin sorunun kızlarla genel olarak konuşamama eksikliği onu kızlarla bol bol vakit geçirerek aşacaksın sınıfta erkeklerle değilde biraz fazla kızlarla konuş her saniye onlarla geçmesin ama biraz fazlaca takıl ilk günler neler konuştuklarına dikkat et fikir sahibi ol bilgin olsun bu arada kızla faceten konuş hafiften iltifat et gülümset kızı okulda gördüğünde ayak üstü kısa sohbet et geç kalıyorum de git analiz yap neler yanlış falan
şakaydı azda olsa atlattığını varsayarak devam ediyorum öncelikle kendine bir bak saçına şekil ver apaçi veya emo yapma bak mal konumuna düşersin aynanın karşısına geç ve hala bir saç stilin yoksa stilini oluştur bu ilerdede iyi olur senin için sakal bıyık tıraşı ol sivilce varsa krem kullan sakın patlatma iz kalabilir
giyimine karışmıyorum ama sportif giyin gidipte eşofman giyinme anladın sen
facete konuşmaya devam ederken sınıfta kızlarla konuşurken kendine güvenin gelmeye başlar bu zamanlarda kızla karşılaşmaya çalış yanında arkadaşları varsa hemen panik olma ve gözünü büyültüp hass... çekme sakin ol onlarlada iyi geçin kız senin hakkında fikir edinirken ilk onlara danışacak ve sınıftaki kızlarla konuşmaların aklına gelsin gülümseyip selam de ve bahçeye veya kantine gidin kantin daha iyidir kalabalıkta rahat hissedersin kendini güncel olaylar filmler derslerden kısacası futbol abuk sabuk filmlerden ve kızlar dışında herşeyden konu aç konudan konuya atlama az ve kaliteli espiriler yap ve hemen gülme veya kahkaha atma yalnız kaldığınızda kıza yavaş yavaş açılırsın baktın kızda istiyor yap teklifi çıkmaya başladıysanız 3 güne bir buluşun