warrock tabiki nie girdinizki.17tlye barret aldım hemen bişi yapıp engellediler cannot get a file diolar mahkemeye vericem bu oyunu kapansın
Warrock genelleme kore warrock harika mp7 ve killcam 10 k dinar göndermişler hesabıma bonkör adamlar

4 levelim 110 k dinarım var aw50f aldım takılıyorum şimdi o oyunu sil ve steamden lisanslı oyun satın al verdiğin parana değsin en azından.

dediğinden hiç bişey anladım kore varrockunada kayıt olunmuo zaten tc no nerden buluncak
Korede TC No

(12-07-2011 03:54 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]warrock tabiki nie girdinizki.17tlye barret aldım hemen bişi yapıp engellediler cannot get a file diolar mahkemeye vericem bu oyunu kapansın
Mahkemeye falan veremessin akıllıca düşün. Hata senin pc'nle alakalı bir sorun oyunu sil tekrardan kur.Anladığım kadarıyla oyunun bir dosyası silinmiş.Araştırırsan bulursun
Adam oyunu kapattırcakmış

hehe evet evet ondan ondan lan 1000 kere silip yükledim ne varsa denedim olmuo + mahkemeye verebilirim koçum

bebe öğrende gel bu işleri
Adam oyunu kapattıracakmış beyler

Abicim biraz akıllan ya kapattıramazsın kapattırsaydı onca insan bugüne kadar kapattırırdı. Belki bir iade falan olabilir çok uğraşırsan ki sanmıyorum

(12-07-2011 06:11 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]hehe evet evet ondan ondan lan 1000 kere silip yükledim ne varsa denedim olmuo + mahkemeye verebilirim koçum
bebe öğrende gel bu işleri
En iyisi sen bu oyuna kayıt olurken okumayıpta geçtiğin kullanıcı sözleşmesini bir daha oku

al işte muhabbete bak xD kilitle şu konuyu mod. yada admin sorun var diom muhabbete bak