sorun var diyorsun makara yapıyorsun mahkemeye falan veremezsin sözleşmeyi okumadan onaylıyorsunuz böyle diyorsunuz. check files yaptır belki düzelir
Korede tc no dediğine göre k2 yi şikayet etmek için savcılığa arap birleşik emirliklerine gidicen heralde.
(12-07-2011 06:11 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]hehe evet evet ondan ondan lan 1000 kere silip yükledim ne varsa denedim olmuo + mahkemeye verebilirim koçum
bebe öğrende gel bu işleri
Format attınmı ?
1-Check files ne bilmiorum
2-Sizde böyle bişey yaşayın sizde sinirlenirsiniz normal
3-Evet attırıcam cumartesi günü format
Abi lütfen mahkemeye verme haha

of ne adamlar var ya
ufo gören masum köylü koçum benim

(12-07-2011 06:11 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]hehe evet evet ondan ondan lan 1000 kere silip yükledim ne varsa denedim olmuo + mahkemeye verebilirim koçum
Oyuna üye olurken koşulları okudunmu ?

Herhangi bir dava mevzûsu olur ise de hiç bir şekilde sen haklı çıkamayacağınıda biliyor olman lazım + mahkemeye verdin diyelim sonucunda tazminat bile ödeyebilirsin

lan sen kendini pek bişi sanıon heralde

adamlar senın donuna kadar alır sen kimsin oyunu kapattırıyorsun ?
(12-07-2011 03:54 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]warrock tabiki nie girdinizki.17tlye barret aldım hemen bişi yapıp engellediler cannot get a file diolar mahkemeye vericem bu oyunu kapansın
kac yasındasın sen yaa ?
birader burada böyle sinirlenirsen böyle dalga geçerler adam gibi ticket at böyle böyle diye cevabını yollasınlar ticket nedir nasıl atılır bilmiyorsan forumda ilgili bölüme girip öğren nasıl yazılır bilmiyorsan forumdan birileri yardımcı olur ilgili bölümde dava açmak için sözleşmeyi gözden geçirip açığını bulup avrupa insan hakları mahkemesine gitmen lazım ki birkaç cin avukat arkadaşa ihtiyacın var ve çok masraflı olur sinirlenmene gerek yok 17 tl verdiysen oyunu sil bidahada yukleme 17 tl gitmiş olur en azından daha fazla zararın olmaz bilmem birşeyler açıklayabildimmi hadi eyvallah