Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: işte dünyanın en çıkarcı oyunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(12-16-2011 02:40 AM)yvzdrk Yazılan: [ -> ]birader burada böyle sinirlenirsen böyle dalga geçerler adam gibi ticket at böyle böyle diye cevabını yollasınlar ticket nedir nasıl atılır bilmiyorsan forumda ilgili bölüme girip öğren nasıl yazılır bilmiyorsan forumdan birileri yardımcı olur ilgili bölümde dava açmak için sözleşmeyi gözden geçirip açığını bulup avrupa insan hakları mahkemesine gitmen lazım ki birkaç cin avukat arkadaşa ihtiyacın var ve çok masraflı olur sinirlenmene gerek yok 17 tl verdiysen oyunu sil bidahada yukleme 17 tl gitmiş olur en azından daha fazla zararın olmaz bilmem birşeyler açıklayabildimmi hadi eyvallah

Yazını düzeltir misin? tamamen koyu yazmışsın.
bu adam harbi gerizekalı o adamlar senin 7 sülaleni satın alır o parayla ne dion sen ?
bu adam harbi gerizekalı o adamlar senin 7 sülaleni satın alır o parayla ne dion sen ?
arkadaşın sinirlenmesi normal geliyor bana da olsa kızarım ama bunu oyunun çıkarcılığına bağlamamak gerekir. Diğer arkadaşlar zaten çözümü sunmuş zaten check files bu işler için. İlla ki bu oyundan hayır gelmez diyorsan seni tutan yok. 17 lira için mahkeme diyorsun hiçbirşey yapmadan retailli çarı banlananlar oldu gık demiyor ayıp lütfen ama
(12-07-2011 04:57 PM)DogukanYuksel Yazılan: [ -> ]Korede TC No Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Cevapları okumadım.

Ve diyorum ki;

- Senin oyunu mahkemeye vermen ile bu oyun kapanmaz. Yıllardır senin gibi çok insan gördük. Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler