Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vicdani Ret mi geliyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(11-17-2011 02:32 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]beyler boş konuşmayın cumhuriyet döneminde kim türkiyeye silah geliştirtti veya bomba yaptırdı zaten dışa bağımlı bi ülkeyiz hala askerliğin zorunlu tutulması suç gibi sözler ediyosunuz anlamıyorum nerde büyüdünüz yetiştiniz biraz gerçekçi olun madem askerliği öyle görüyosunuz niye her türk asker doğar diyonuz demeyin arkadaş gidin yan gelip yatın keyfiniz bilir ama biraz türk gibi konuşun türk gibi düşünün

vicdani ret diyen birisinin zaten her türk asker doğar demesini beklememen lazım. Kimsenin 2sini birden dediği yok.

xCamp3rush'ın deidği gibi bedelli hoş bir sistem değil, katılıyoruz buna zaten. İşin komiği vicdani red olacaksa bedelli olması büyük sakatlık.
Bedelli askerliğin çıkmasın hiç iyi olmadı tabii neden iyi olmadı dersek yine gariban çocukları, köylü çocukları yani parası olmayan gidecek belki şehit olacak ve arkasından ağlayan ana baba kardeşi hanımı olacak ama zengin olanlarda böyle bir sorun olmayacak ve buna da devletimiz göz yumacak o da güzel. Yoksa kendilerinin çocukları için mi çıkardılar bu yasayı Smile

Askerliğe gitmeyi biraz istemiyorum. Neden? Çünkü askeriyenin içinde bile pkk yandaşı var yani koşa koşa ölüme gitmeyi kimse istemez. Ha tamam ölüyosun şehitlik mertebesine ulaşıyosun ne kadar güzel bir şey Allah katında ama ne için öldüğünü bilmiyorsun. O askeriyenin içerisindeki pkk yandaşları için ölmek adamın zoruna gider.. umarım demek istediğim anlaşılmıştır.
(11-17-2011 07:54 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Askerliğe gitmeyi biraz istemiyorum. Neden? Çünkü askeriyenin içinde bile pkk yandaşı var yani koşa koşa ölüme gitmeyi kimse istemez. Ha tamam ölüyosun şehitlik mertebesine ulaşıyosun ne kadar güzel bir şey Allah katında ama ne için öldüğünü bilmiyorsun. O askeriyenin içerisindeki pkk yandaşları için ölmek adamın zoruna gider.. umarım demek istediğim anlaşılmıştır.

Demek istediğini anlamadım. Ya adam gibi isim ver ya da sus...
İsim vererek kanıtlayamazsan mesajını düzeltmek(ilgili bölümü silmek) zorundasın!
BuRi neden bu kadar aşırı militarist bir kişiliksin ?
TSK onurlu bir kurum olmasına rağmen içinde çürük kişiler olamaz mı ?
(11-17-2011 07:00 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(11-17-2011 02:32 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]beyler boş konuşmayın cumhuriyet döneminde kim türkiyeye silah geliştirtti veya bomba yaptırdı zaten dışa bağımlı bi ülkeyiz hala askerliğin zorunlu tutulması suç gibi sözler ediyosunuz anlamıyorum nerde büyüdünüz yetiştiniz biraz gerçekçi olun madem askerliği öyle görüyosunuz niye her türk asker doğar diyonuz demeyin arkadaş gidin yan gelip yatın keyfiniz bilir ama biraz türk gibi konuşun türk gibi düşünün

vicdani ret diyen birisinin zaten her türk asker doğar demesini beklememen lazım. Kimsenin 2sini birden dediği yok.

xCamp3rush'ın deidği gibi bedelli hoş bir sistem değil, katılıyoruz buna zaten. İşin komiği vicdani red olacaksa bedelli olması büyük sakatlık.
bence bedelli olmalı vicdanı red olmamalı.bedelli çıkabilir bir seferlik olur gitmeyen gitmez parasını verir ama vicdanı red hala saçma geliyor bana
(11-17-2011 09:11 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]BuRi neden bu kadar aşırı militarist bir kişiliksin ?
TSK onurlu bir kurum olmasına rağmen içinde çürük kişiler olamaz mı ?

TSK içindeki çürük elmalar dün temizlendi, bugün temizleniyor, yarın temizlenecek...

Örnek vermek gerekirse;
Kamuoyunun "utanç davası" dediği N.Ç. davasının sanıkları(26 kişi) görevlerine geri döndü, birisi hariç. O birisi bir yüzbaşıydı ve bu olaydan sonra TSK'dan ihraç edildi.

Mühakkak bir iki tane çürük elma olacaktır ancak isim vermeden yapılan iftiralar sahışlara değil TSK'ya karşı yapılmış oluyor. Üstelik terör gibi oldukça kritik bir konuda kanıtınız olmadan suçlama yapamazsınız...

Generallerin(kara) hemen hemen hepsi teröre karşı mücadele etmiştir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler