Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vicdani Ret mi geliyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(11-16-2011 07:18 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Damarlarımdaki kan hobaaa diyerek vatan millet sakarya moduna girmeyin beyler. Günümüz teknolojisinde kara savaşları bile teknolojik hal almış durumda. Bu işi amatörler değil profesyonel askerler yapmalıdır. Vicdani Ret sistemi gayet yerinde bir sistem. Vatana hizmet sadece askerlik ile olmuyor.
sen gitme ozaman biz gideriz Wink
(11-16-2011 07:18 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Damarlarımdaki kan hobaaa diyerek vatan millet sakarya moduna girmeyin beyler. Günümüz teknolojisinde kara savaşları bile teknolojik hal almış durumda. Bu işi amatörler değil profesyonel askerler yapmalıdır. Vicdani Ret sistemi gayet yerinde bir sistem. Vatana hizmet sadece askerlik ile olmuyor.

1071deki teknolojiyle 1914den başlayıp 1923de kadar süren savaştaki teknoloji arasında dağlar kadar fark vardı ama ne oldu teknolojiyle beraber bu ülkeyi kurduk. Teknoloji ne kadar önemliyse "Vatan millet sakarya" daha önemlidir.
Bi arkadaş paylaşmış bende aynısını yazayım bari..

Vicdan-ı Red hakkımı kullanıyorum. Askere gitmekten kurtuluyorum. Olmadı 2500$ x 4 taksit fırsatından yararlanırım olur biter. Askerlik dediğin şey nedir ki? 10000$ verirsen "canın sağolsun.." , vermezsen "vatan sağolsun!"

Kısaca bedelliyede vicdan-ı red'ede karşıyım arkadaş !

güneydoğuya askerlik görevini yapan birisinin gönderilmesi zaten hata. Çatışmanın olduğu yere amatör adam gönderilmez. Kaldıkı kişinin vatanına borcu yoktur. Ülkeyi ülke yapan insanıdır. O ülkenin var olmasının tek sebebi yaşayan insanıdır. Bir borç varsa o borç ülkenin bireye olan borcudur.

Devletin olmadığı bir popülasyon olabilir vede vardır ama insanın olmadığı devlet yoktur.

Eğerki askerlik konusunda isteği olan varsa elbette gidebilir ama bu iş zorla olacak bir şey değildir. Olay öldürmek yada ölmekte değildir. İlla bir borcum varsa süresi ne kadarsa bir devlet kurumunda mühendis olarak çalışırım ve bir işe yararım. Kişinin verimli olduğu yer vardır olmadığı yer vardır. Bir lisans'ı bireyler zaten uzun dönem askere gidiyorlar. Paralı asker olsunlar eğitilsinler adam gibi onlarda daha verimli olsun.

İllakide askerlik illakide askerlik diyorsanız konuyu şuraya çekerim; yukarıda teknolojiden bahsetmiş arkadaşlar, tamam işte mühendis adamı al teknoloji geliştirsin.
2011 yılındayız beyler, Malazgirt örnekleri falan vermeyin artık bilek değil teknolojinin konuştuğu yıllardayız. Havacı olupta uçak görmeyen insanlar var askerde. Orada askerlik hayatınız boyunca askerlik eğitimi almıyorsunuz. 30 senede terörü bitirememiş bir devletin bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor artık.

Turgayda belirtmiş zaten "Devlet, halk için vardır." Ayrıca zorla askerlik yaptırmak insan hakkı ihlalidir.
Devlete hizmet etmek için illa asker olmanız gerekmiyor. Bu ülkenin çöpçüsünden Doktoruna, askerinden mühendisine kadar herşeye ihtiyacı var.

Bırakın askerliği biz değil eğitimli kişiler yapsın.
şahsen bende böyle bi konunun gündeme gelmesini komik buluyorum Big Grin
http://forum.donanimhaber.com/m_54620816...ey_/tm.htm
Nerdeyse isteyen sayısı, istemeyenden daha fazla. Sen komik bulabilirsin ama birçok kişi destekliyor bu kararı.
Birçok kişinin desteklediği doğru tabi.. Daha öncede olduğu gibi o birçok kişinin içerisinde olmadığım için çok mutluyum gerçekten.
(11-16-2011 09:01 PM)kaisystc Yazılan: [ -> ]Birçok kişinin desteklediği doğru tabi.. Daha öncede olduğu gibi o birçok kişinin içerisinde olmadığım için çok mutluyum gerçekten.
sonuna kadar bende mutluyum kardeşim

(11-16-2011 08:46 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]http://forum.donanimhaber.com/m_54620816...ey_/tm.htm
Nerdeyse isteyen sayısı, istemeyenden daha fazla. Sen komik bulabilirsin ama birçok kişi destekliyor bu kararı.
yav kardeşim vicdanın el veriyosa gitme bu senin bileceğin iş ben allah izin verirse gidecem bide o birçok kişinin ne dediği beni ırgalamaz ben sapına kadar karşıyım Big Grin adı üstünde vicdan-ı red bende reddediyorum zaten Smile
dh ya baktımda %90 ne yazdığını bilmiyor askerliği sadece mıntıka temizliği ve dağda terörist avlama veya avlanma olarak görüyor sende orayı kaynak gösteriyorsun Smile aferin aferin Smile ha birde dhnın yaş ortalaması düşük galiba Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler