10-21-2011, 07:28 PM
10-21-2011, 07:36 PM
Son sözleri ; " Ben sizin babanızım bu yaptığınız nankörlük ! " olmuş. Ama haketti böyle acılı bir ölümü
10-21-2011, 07:38 PM
gazeteye sabah bakarken okumuştum ölmeden önce yapmayın etmeyin diyor muş 

10-21-2011, 07:42 PM
Kaddafi:"yapmayın etmeyin bu yaptığınız günah ben sizin babanızım evlatlarım..."
Libya:"Allahuekber"
(:
Libya:"Allahuekber"
(:
10-21-2011, 08:27 PM
bence dünya üzerinde yaşayan adam gibi adam olan yegane liderlerden birisiydi. Bir çok avrupa ülkesi vede amerika şu saatten sonra libyanın her türlü doğal kaynağını sömürebilecektir aynen afganistan vede ırakta olduğu gibi. Libya Güneş enerjisinin elde edilebileceği en verimli ülkedir. Özellikle Almanya vede Amerika o topraklarda santraller kurmak için Libya'ya sundukları işbirliği teklifini inanılmaz bir dik duruşlulukla reddeden bir liderdi.
Bahsettiğim konuyla ilgili bilgisi olmayanlar "Desertec" projesini araştırabilirler. Kendisinin öldürülme vede Libya'ya saldırılmasının yegane sebebi bu projeyi Kaddafi'nin zamanında kabul etmemesidir. 42 yıllık iktadarlık yada kaç yılsa bahane tamamen. 42 yıl iktidarda kalmak dikdatörlük olup anti demokratik oluyorsa, bugün birçok kişi Atatürk'ün 20 yıl daha ülkenin başında kalmasını isteyeceğinden şüphem yok.
Bahsettiğim konuyla ilgili bilgisi olmayanlar "Desertec" projesini araştırabilirler. Kendisinin öldürülme vede Libya'ya saldırılmasının yegane sebebi bu projeyi Kaddafi'nin zamanında kabul etmemesidir. 42 yıllık iktadarlık yada kaç yılsa bahane tamamen. 42 yıl iktidarda kalmak dikdatörlük olup anti demokratik oluyorsa, bugün birçok kişi Atatürk'ün 20 yıl daha ülkenin başında kalmasını isteyeceğinden şüphem yok.
10-21-2011, 08:35 PM
Kaddafinin ölmesine ülkemizde sevinenler var bu ne demek oluyor? pkk örgütüne yardım etmeyen sayılı devletlerden biridir libya. Biz Osmanlı Torunuyuz diyen sayılı devlet adamlarındandır. Amerikaya ve diğer tüm avrupa ülkelerine peşkeş çekerken Türkiyenin yanında olduğunu her seferinde hatırlatan yegane liderdir. Libyanın Atatürküydü. Petrol yüzünden koltuğundan oldu. Böyle bir ölümü hak etmedi keşke o dehlize girdiğinde kafasına sıksaydı en azından Yozlaşmış Libyalıların elinden olmazdı ölümü !
10-21-2011, 08:41 PM
(10-21-2011 07:36 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Son sözleri ; " Ben sizin babanızım bu yaptığınız nankörlük ! " olmuş. Ama haketti böyle acılı bir ölümü
Başka bir ülkenin lideri hakkında haketti demek abes geliyor bana.Yaptıkları hakkında yorum yapmak kendi milletinin beyni sulanmamış insanlarına ait kalmalı.
10-21-2011, 08:45 PM
(10-21-2011 08:35 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Kaddafinin ölmesine ülkemizde sevinenler var bu ne demek oluyor? pkk örgütüne yardım etmeyen sayılı devletlerden biridir libya. Biz Osmanlı Torunuyuz diyen sayılı devlet adamlarındandır. Amerikaya ve diğer tüm avrupa ülkelerine peşkeş çekerken Türkiyenin yanında olduğunu her seferinde hatırlatan yegane liderdir. Libyanın Atatürküydü. Petrol yüzünden koltuğundan oldu. Böyle bir ölümü hak etmedi keşke o dehlize girdiğinde kafasına sıksaydı en azından Yozlaşmış Libyalıların elinden olmazdı ölümü !
haluk gerçekten çok güzel yazmış. Ayrıca yorumumda eklemeyi unuttum, fırsatını buldukları anda İran'ında canını okumak isteyeceklerdir. İran'daki rejimi seversiniz sevmezsiniz o ayrı, 30 yıl önceki halini imrenirsiniz imrenmezsiniz oda ayrı ama Kaddafi, Chavez, Castro vede Ahmedinejad bu adamlar Amerike ve diğer avrupa ülkelerine kafa tutan yegane devlet adamlarıdır. Neyazıkki bu sayı azalmakta. Davos kahramanı değil halk kahramanı olan kişilerdir vede ülkelerinin sömürülmemesini sağlamış kişilerdir. Bu kişilerin ölümüne sevinene sormak gerekir neden seviniyorsun diye...
10-21-2011, 08:50 PM
Petrol ülkesi Libyada aç insan bulunmazken, krediler çok ucuz faizlerle verilirken neden isyan çıkar ?
Aslında sorunun cevabı basit, demokratik yoldan ülkeyi sömürmek için.
Aslında sorunun cevabı basit, demokratik yoldan ülkeyi sömürmek için.
10-21-2011, 08:51 PM
(10-21-2011 08:45 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ](10-21-2011 08:35 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Kaddafinin ölmesine ülkemizde sevinenler var bu ne demek oluyor? pkk örgütüne yardım etmeyen sayılı devletlerden biridir libya. Biz Osmanlı Torunuyuz diyen sayılı devlet adamlarındandır. Amerikaya ve diğer tüm avrupa ülkelerine peşkeş çekerken Türkiyenin yanında olduğunu her seferinde hatırlatan yegane liderdir. Libyanın Atatürküydü. Petrol yüzünden koltuğundan oldu. Böyle bir ölümü hak etmedi keşke o dehlize girdiğinde kafasına sıksaydı en azından Yozlaşmış Libyalıların elinden olmazdı ölümü !
haluk gerçekten çok güzel yazmış. Ayrıca yorumumda eklemeyi unuttum, fırsatını buldukları anda İran'ında canını okumak isteyeceklerdir. İran'daki rejimi seversiniz sevmezsiniz o ayrı, 30 yıl önceki halini imrenirsiniz imrenmezsiniz oda ayrı ama Kaddafi, Chavez, Castro vede Ahmedinejad bu adamlar Amerike ve diğer avrupa ülkelerine kafa tutan yegane devlet adamlarıdır. Neyazıkki bu sayı azalmakta. Davos kahramanı değil halk kahramanı olan kişilerdir vede ülkelerinin sömürülmemesini sağlamış kişilerdir. Bu kişilerin ölümüne sevinene sormak gerekir neden seviniyorsun diye...
Turgay iran'dan sonra Türkiye geliyor aksini iddaa eden çıkmaz sanırım.