(10-21-2011 09:12 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Videoları izleyince baya ürperdim. Bitane ciğerin 10-20 tane açlıktan ölümle burun buruna gelmiş kediye atılması gibi bir şey bu
:
Ha bu arada. Allah aşkına türkiye bor'a ona buna şuna bir sürü elemente sahip %80-100'e yakın bor ve diğer elementlere sahip olsa bile afedersiniz ama hiç bi ülkenin bizi bi tarafına takmadığı, gözlerini Türkiyenin yer altı kaynaklarına dikmemiş daha önemli şeylerin olduğunu düşünüp,
Hadi onuda geçtim Bu kadar zengin yer altı kaynaklarına sahipsek bu ülke niye yerlerde sürünüyor niye kalkınamıyor niye bir sürü sorunla ve göz göre göre elden gidiyorda niye bu yer altı kaynakları hiç bir işimize yaramıyor ?
Bor'u Türkiye'nin işleme hakkı yok ondan. Bor'u 1 liraya satın onlar işleyip 10 liraya alıyoruz nasıl ama ...
(10-21-2011 09:17 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (10-21-2011 09:12 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Videoları izleyince baya ürperdim. Bitane ciğerin 10-20 tane açlıktan ölümle burun buruna gelmiş kediye atılması gibi bir şey bu
:
Ha bu arada. Allah aşkına türkiye bor'a ona buna şuna bir sürü elemente sahip %80-100'e yakın bor ve diğer elementlere sahip olsa bile afedersiniz ama hiç bi ülkenin bizi bi tarafına takmadığı, gözlerini Türkiyenin yer altı kaynaklarına dikmemiş daha önemli şeylerin olduğunu düşünüp,
Hadi onuda geçtim Bu kadar zengin yer altı kaynaklarına sahipsek bu ülke niye yerlerde sürünüyor niye kalkınamıyor niye bir sürü sorunla ve göz göre göre elden gidiyorda niye bu yer altı kaynakları hiç bir işimize yaramıyor ?
Bor'u Türkiye'nin işleme hakkı yok ondan. Bor'u 1 liraya satın onlar işleyip 10 liraya alıyoruz nasıl ama ...
İşliyoruz aslında, ama işleyemediğimiz kısımlarını ihraç ediyoruz, o da çoğunluğuna denk geliyor
(10-21-2011 09:12 PM)Cannibal Corpse Yazılan: [ -> ]Videoları izleyince baya ürperdim. Bitane ciğerin 10-20 tane açlıktan ölümle burun buruna gelmiş kediye atılması gibi bir şey bu
:
Örnek veriyim boru işlememize izin verilmiyor kardeşim sadece çıkardığım ham maddenin %10 gibi çok az bi kısmını işleyebiliyorsun.
Şimdi Gelelim esas meseleye bir sürü maden yataklarımız var lozan anlaşmasından dolayı açamıyoruz fakat belli bir süre sonra bunların açılmasına izin verilcek bazılarımız mustsuz olsa bile ciddi anlamda Memleketimiz büyümekte bu zorluları hepimiz görücez fakat sonunda herkez iyi bir yere gelicek ( Kaddafi konusuna gelelim ciddi bir vahşet diyen arkadaşlarımız ola bilir fakat ben 2002 gittiğimdeki açları sefilleri orda görmüştüm gitmeden görmeden uzaktan yorum yapmak normaldir tek başına hükümdarlık dönemi kalktı onlarda bunun acınsını bu şekilde çıkardılar .
(10-21-2011 09:39 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Şimdi Gelelim esas meseleye bir sürü maden yataklarımız var lozan anlaşmasından dolayı açamıyoruz fakat belli bir süre sonra bunların açılmasına izin verilcek bazılarımız mustsuz olsa bile ciddi anlamda Memleketimiz büyümekte bu zorluları hepimiz görücez fakat sonunda herkez iyi bir yere gelicek ( Kaddafi konusuna gelelim ciddi bir vahşet diyen arkadaşlarımız ola bilir fakat ben 2002 gittiğimdeki açları sefilleri orda görmüştüm gitmeden görmeden uzaktan yorum yapmak normaldir tek başına hükümdarlık dönemi kalktı onlarda bunun acınsını bu şekilde çıkardılar .
Birşey unutuyorsun sen kendi memleketindeki açları gördün mü? onlarda çıkıp hükümeti devirse sevinecekmisin? ülkenin hükümetinin devrilmesi demek o devletin bitmesi anlamına gelir. her ne olursa olsun kaddafi amerikaya peşkeş çeken bir liderdir şimdilerde ahmedinejaddan başka birisi kaldımı böyle yapabilen? yapanları bir bir alaşşa ettiler. maden yataklarına gelecek olursak ülkenin ensesinde amerika olduğu müddetçe türkiye maden yataklarını kullanamaz kullansa bile %10 veya %20'sini kullanır ki bu da çok az bir miktardır.
(10-21-2011 09:48 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ] (10-21-2011 09:39 PM)HakanKosovalı Yazılan: [ -> ]Şimdi Gelelim esas meseleye bir sürü maden yataklarımız var lozan anlaşmasından dolayı açamıyoruz fakat belli bir süre sonra bunların açılmasına izin verilcek bazılarımız mustsuz olsa bile ciddi anlamda Memleketimiz büyümekte bu zorluları hepimiz görücez fakat sonunda herkez iyi bir yere gelicek ( Kaddafi konusuna gelelim ciddi bir vahşet diyen arkadaşlarımız ola bilir fakat ben 2002 gittiğimdeki açları sefilleri orda görmüştüm gitmeden görmeden uzaktan yorum yapmak normaldir tek başına hükümdarlık dönemi kalktı onlarda bunun acınsını bu şekilde çıkardılar .
Birşey unutuyorsun sen kendi memleketindeki açları gördün mü? onlarda çıkıp hükümeti devirse sevinecekmisin? ülkenin hükümetinin devrilmesi demek o devletin bitmesi anlamına gelir. her ne olursa olsun kaddafi amerikaya peşkeş çeken bir liderdir şimdilerde ahmedinejaddan başka birisi kaldımı böyle yapabilen? yapanları bir bir alaşşa ettiler. maden yataklarına gelecek olursak ülkenin ensesinde amerika olduğu müddetçe türkiye maden yataklarını kullanamaz kullansa bile %10 veya %20'sini kullanır ki bu da çok az bir miktardır.
Sen yazıyı tam okuyamamışın anladığım kadarıyla Burası hür bir ülke aynı kefeye koyaman nasıl bir mantık onu anlaymadım özgür irade ile hükümetler gelir ve geçer sen buna inanıyormusun peki burda olacağına mantıklı düşün benim ordaki açların söyleme kastim şu idi iş için gittiğim daha doğrusu fuar için gittiğim bir ülkede %90 oranındaki açları belirttim yani şu ozamanki durumda iş yapcaksan oranın hükümetindeki adamlarla yapman gerekiyor kaçtane türkün paralarının verilmediğini biliyormsun benim söylemek istediğim tek kırallık üzerine kurulan bir ülkenin bu şekilde hazin sonu olması normaldir bak %90 oranında diyorum düşünsene bizim ülkemizde böyle bir durum olsa nasıl olru Allah Gösetemesin Aziz ve Asil Türk milleti çok hareketli bir kana sahip olduğunu farzedersek vahşetin büyü olur ben ama şükürler olsunki bizde kırallık yok özgürlük ve hür irade var onun için sen kendi ülkenle o tarz yaşam biçimi olan ülkeleri karıştırma ....
Ne yaparsa yapsın gemisini asla terk etmedi en son o çıkardı ve öldü , yaptığı doğru yada yanlış.
videolara bakıyorumda hala inanamıyorum bunu bir müslüman nasıl yapar? her ne kadar size kötü davrandıysada adam gibi cezasını verin vereceksenizde asacaksanız adam gibi asın öldürecekseniz adam gibi öldürün. ayıptır günahtır ya yeminle kan donduran görüntüler her ne kadar birini sevmesende ona saygılı olmak zorundasın ki bunu yapanlar kesinlikle müslümanlığı bilmeyen kesim. adam teslim olmuş işte daha niye vuruyosun bre kafir