Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kaddafi Öldürüldü.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Yahu müslüman müslümana yapar mı diyorsun da biraz tarihe baksan Smile
Çok acımasız olmuş,daha insiyatifli davranmaları gerekirdi bence.
Ölmüş adama hala tekme atıyorlar,utanmasalar kafasını kescekler
Banu Avar'ın sayfasında Libya'ya "Demokrasi" Geliyor başlığı altında paylaşılmış.. Bende burda paylaşayım dedim yeri gelmişken..

KADDAFİ'nin;

Kıbrıs barış harekatında Amerika'ya kafa tutarak, Türkiye'ye yardım ettiğini,

1970`lerdeki petrol krizi sırasında Türkiye`ye ucuz petrol veren tek lider olduğunu,

Amerikan ambargosunu yararak, Türk silahlı kuvvetleri'ne 25 tonluk roket ve 4 uçak dolusu askeri mühimmat hibe ettiğini,

Türkiye'ye gönderilecek malzemelerin uçaklara yüklenmesinde bizzat yardım ettiğini ve sırtında uçaklara malzeme taşıdığını,

Amerika ve İngiltere'nin Libya'daki tüm askeri üslerini kapattığını,

Bütün yabancı bankaları ve petrol işletmelerini kamulaştırdığını,

Amerika'nın 15 nisan 1986'da trablus ve bingazi’ye düzenlediği hava saldırısında evlatlık kızını kaybettiğini ve eşiyle iki çocuğunun yaralandığını,

İtalya'nın karşısına göğsünde Ömer Muhtar fotoğraflarıyla çıktığını, biliyor muydunuz???

[Resim: 295753_302425016434185_123521044324584_1...4640_n.jpg]
(10-21-2011 08:35 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Kaddafinin ölmesine ülkemizde sevinenler var bu ne demek oluyor? pkk örgütüne yardım etmeyen sayılı devletlerden biridir libya. Biz Osmanlı Torunuyuz diyen sayılı devlet adamlarındandır. Amerikaya ve diğer tüm avrupa ülkelerine peşkeş çekerken Türkiyenin yanında olduğunu her seferinde hatırlatan yegane liderdir. Libyanın Atatürküydü. Petrol yüzünden koltuğundan oldu. Böyle bir ölümü hak etmedi keşke o dehlize girdiğinde kafasına sıksaydı en azından Yozlaşmış Libyalıların elinden olmazdı ölümü !

Ben ölmesini istiyordum o halka çok çektirdi ve Bu pkk yı yandaşlamamı göstermez, ki Benden veya şehit ailesinden iyi TÜRK OLAMAZ. Bunu o küçük beynine sok.

Kaddafi o ülkeye çektirdiklerini araştırsan bunu yazmak yerine sevinirsin ve sana biri böyle böyle sevinenler PKK Yandaşı deseydi eminim ki Sen hoş karşılamazsın.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler