evet arkadaşlar sizinle bu sorunu paylaşmak istedim neden küfür edilir sebeb nedir niçin bu kadar kötü sözler sarf edilir bir oyun için bu acizlikmi yoksa şahsiyetsizlikmi acaba bana sorarsanız her ikiside bir insan küfür ederse ki nekadar karşısındakine kızmış olsa dahi kendi şahsiyetini ve acizliğini ön plana çıkarmış olur küfür için olan sebebler sen lagsın sen hacksin vs vs hiç kendine sordunmu ben bu adama küfür ediyorum ama aynı durumda ben olsam banada eden olurmu elbetteki olur neden olmasınki sen oo sözleri sarf edersen sanada elbbetteki biri küfür edecektir sende ona karşılık verirsen hiç bir kavram kalmaz ben bu küfür edenlere çok kızıyorum her ne sebeb ten olursa olsun inşallah bu oyun bu küfürden kurtulur bir an önce tek dileğim bu benim saygılarımla..

inşallah küfür edince banlanma korkusu olsa edilmez saten eskiden küfürden banlama vardı ama şimdi kalkmış herhalde
Aslında bu tür ortamlarda küfür edilmesinin başlıca sebebi,bana göre,oyunu oynamakta olan bir çok kişinin 'gerçek' hayatta bastırılmış duygularının getirisidir.Ee,hâl böyle olunca,rahatlama doğrultusunda,diğerlerine küfür ederek, sataşarak vesaire 'ego'larını tatmin etmeye çalışıyorlar.Tabii ki, bu da acizliğin getirmiş olduğu bir durumdur.
insanlarımızda zati bu özellik var arkadaşım banlanacak olsa etmez zati çünkü korkar banlanırım die ama deselerki cehennemde yanacaksın etme küfür die onunda dieceği söz şu olur kanatimce zati orayı görecez aman boşverya derler

banada küfür ediyorlar lagsın felan diye ben direk söverim dayanamam

hele adam bilerek lag felan açtıysa tutmayın beni
(02-18-2010 08:45 PM)babayorgun Yazılan: [ -> ]evet arkadaşlar sizinle bu sorunu paylaşmak istedim neden küfür edilir sebeb nedir niçin bu kadar kötü sözler sarf edilir bir oyun için bu acizlikmi yoksa şahsiyetsizlikmi acaba bana sorarsanız her ikiside bir insan küfür ederse ki nekadar karşısındakine kızmış olsa dahi kendi şahsiyetini ve acizliğini ön plana çıkarmış olur küfür için olan sebebler sen lagsın sen hacksin vs vs hiç kendine sordunmu ben bu adama küfür ediyorum ama aynı durumda ben olsam banada eden olurmu elbetteki olur neden olmasınki sen oo sözleri sarf edersen sanada elbbetteki biri küfür edecektir sende ona karşılık verirsen hiç bir kavram kalmaz ben bu küfür edenlere çok kızıyorum her ne sebeb ten olursa olsun inşallah bu oyun bu küfürden kurtulur bir an önce tek dileğim bu benim saygılarımla..
şuanda sende küfür ediyorsun şahsiyetsiz diye adam hack açıcak sen küfür etmiceksin öylemi sesli veyatta duvara yumrunu vurmuyucaksın bu oyunu oynıyan herkez bu oyunda ya bılgısayarı kırar birşey yapar yada küfür eder buna emin ol şuanda sen küfür bazlara kızıyorusn ama sende ediyorsun sana kızgın flanda deilim yanlış anlaşılmasın bu oyunda damara basıldımı herkezin belirli bir sabrı vardır ben pc mı kırmak yerıne küfür etmeyi seçtim ben sinirlenicegime karsıdakı kişi sinirlensin hack açandır lag yapandır dalga geçendir yani bu oyun adam gibi olmadıkçaa bu küfürrler asaglama flan hep sürücekdir bunu unutmayın kardeşim nezaman hack biter komple bak küfürler ne kadar azalcak bunu görürsünüz böyle birşey olursa
çok var böyle bitanesi bugün bile başıma geldi adam hack diyodu herşeye yaşının adamı ol dedik çık dedik gene anlamadı
başladı anamızı ölmüş babamızı katmaya çok var oyuna kaptırmışlar kendilerini ölüye saygıları kalmamış bide savunanlar oluyo bölelerini
arkadaş demişki sende küfür ediyorsun ts3 buyur gel orda tanıyanlara sor beni ben küfürmü ediyorum edenleri uyarıyomuyum oo senin şahsi görüşün sen oyuna kendini kaptırmışsan herkesi kendin gibi görme lütfen
Küfür Ruhun Yelpazesidir . *
-Neyzen Tevfik'in söylediği bir söz . Tabii küçük dilli insanlar için bi durum teşkil etmez .
Aslında küfür edilir neden edilmesin heleki argoya bayılırım yani misal beni tanıyan tanır ne bastırılmış duygularım vardır hayatı doya doya yaşarım nede oyuna kendimi kaptırmışlığım lakin öyle bir an geliyor ki düşünün işten yada okuldan gelmişsiniz oyunu açıp bir hevesle odaya giriyorsunuz 1 2 3 artık dayanamıcak hale sokuyorlar sizi hack lag aşşagalama vb. laflar oyun eğlence yeri küfür etmek tamam en son başvurulcak iş fakat yeri geldimide agzının orta yerine çakacaksın arkadaş küfürü şu oyunda dayağı hakkeden tonlarca adam varken ben onlara küfür etmişim pehhh ne olucak