işte sizin gibi görüşlü olan kişiler bu oyunu böle hale getiriyolar kusurabakmada arkadaşım onlar ediyo ben nie etmeyim size ancak gülünür şu söğlediğiniz laflara sözlere bir bakın birde bu platformda küfürü kaldıracaz dioruz siz ve sizin gibilerle anca bu olay hayal olur banlanacak korkunuz olsa etmessiniz buna inanıyorum
(02-18-2010 11:02 PM)babayorgun Yazılan: [ -> ]işte sizin gibi görüşlü olan kişiler bu oyunu böle hale getiriyolar kusurabakmada arkadaşım onlar ediyo ben nie etmeyim size ancak gülünür şu söğlediğiniz laflara sözlere bir bakın birde bu platformda küfürü kaldıracaz dioruz siz ve sizin gibilerle anca bu olay hayal olur banlanacak korkunuz olsa etmessiniz buna inanıyorum
Evet.Doğru dedin,küresel ısınma büyük bir tehlike .
millet ısınmış baya belli oluyo küfüre
Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar edince niye gülüyorsunuz peki ?
Şöyle izah edeyim en basitinden : Sokakta yürüyorsunuz , adamın birisi geldi pat diye yumruğu geçirdi ağzınıza.Susacakmısınız ? Karşılık vermeyecekmisiniz ? Öyle aval aval bakınacakmısınız ? Kısas'a Kısas denen bişey var.Karşındaki kişi sana haksızlık yapıyorsa yine susacakmısın ? Senin emeğini boşa harcıyorsa veya 1 saatlik zevkini eğlenceni zehir ediyorsa susacakmısın ?
peki saygıdeğer arkadaşım güzel bir konuya değinmişssin kısas'a kısas diorsun kimse kimseye durup duruken vurmaz zati vuranda kendini bilmeyen bir kişidir ya içmiştir yada haplanmıştır sataşacak yer arıyodur açıkcası ben vurmam şuanki halimle çünkü önüme bakarım geleceğimi düşünürüm seni bilemem naparsın gelelim cem yılmaz ve şahan göğebakar örneğine cem yılmazı hayatta sevmem yaptığı espirileri şahan göğe bakarsa normal tipik bir tipleme canlandırıyo okadar ağır küfürleri yok bildiğim kadarıyla yanılıyosam uyar beni sen küfüre meğilliysen oo ayrı konu biz insanları bu konu hakkında bilgindirmeye çalışıyoruz sen heleki modatörsün bu konu hakkında solediğine bak demekki sen küfüre meğillisin ben 1 saatlik oyun diliminde susuyorum küfüre küfürle karşılık vermiyorum hiçdeilse edende pişman oluyo vede özür diliyor örnekleri çok var saygılar
Ben kimseye küfredin demiyorum.Sadece yediğiniz yumruğa karşılık verin diyorum.Bu güzel bir söz olur veya ağır bir söz olur.Gerisi size kalmış.
Ezilmeyeceksin , ezdirmeyeceksin.Hatta ve hatta karşında kendini bilmez bir şahsiyetsiz varsa onun yanlışını kafasına basa basa göstereceksin.Millete rezil edeceksin.
(02-19-2010 12:58 AM)babayorgun Yazılan: [ -> ]peki saygıdeğer arkadaşım güzel bir konuya değinmişssin kısas'a kısas diorsun kimse kimseye durup duruken vurmaz zati vuranda kendini bilmeyen bir kişidir ya içmiştir yada haplanmıştır sataşacak yer arıyodur açıkcası ben vurmam şuanki halimle çünkü önüme bakarım geleceğimi düşünürüm seni bilemem naparsın gelelim cem yılmaz ve şahan göğebakar örneğine cem yılmazı hayatta sevmem yaptığı espirileri şahan göğe bakarsa normal tipik bir tipleme canlandırıyo okadar ağır küfürleri yok bildiğim kadarıyla yanılıyosam uyar beni sen küfüre meğilliysen oo ayrı konu biz insanları bu konu hakkında bilgindirmeye çalışıyoruz sen heleki modatörsün bu konu hakkında solediğine bak demekki sen küfüre meğillisin ben 1 saatlik oyun diliminde susuyorum küfüre küfürle karşılık vermiyorum hiçdeilse edende pişman oluyo vede özür diliyor örnekleri çok var saygılar
ben normalde kimseye küfür etmem fakat bugün benimde ağzımı bozdurdular adam gelip ölmüş ananıza babanıza laf sölese susabilirmisniz
vede adam bu lafları oyun için ediyo vede ts de sorduğumuzda kızdırmak içinmiş böle bi mantık olabilirmi ?
böle yapan oyuncular gerçek hayatta egolarını tatmin edemedikleri için oyunda aç gibi oraya buraya salça olup laf atarlarki kendilerini bişey sansınlar diye halbuki acıyorum yazık
ben bana küfür edene susmam bundan sonra
soner sende haklısın konunda ama şole birşey var sende küfür edersen onlardan aşağı ne halin kalır onu düşündünmü hiç ve bu şekilde düşünen arkadaşlar sizlere sesleniyorum kalrmı sizce onlardan farkınız işte bi farkınız varsa etmeyin benim söliyeceklerim bu kadar
(02-19-2010 01:17 AM)babayorgun Yazılan: [ -> ]soner sende haklısın konunda ama şole birşey var sende küfür edersen onlardan aşağı ne halin kalır onu düşündünmü hiç ve bu şekilde düşünen arkadaşlar sizlere sesleniyorum kalrmı sizce onlardan farkınız işte bi farkınız varsa etmeyin benim söliyeceklerim bu kadar
doğru diyosunda işte herkesin hassas bir yanı vardır
benim tek dayanamadığım şey ölmüş babama laf sölenmesidir
onu söleyen patronum olsa dalarım derlerye cinnet geçiriyorum öyle birşey şimdi bende sana bi örnek vericem 34 yaşında 40 yaşında adamlar böle laflar ederse yaşı ufaklara ne deriz büyüklerin ediyo koçum sen etme diyemeyiz
(02-18-2010 10:50 PM)j0k3r Yazılan: [ -> ]Aslında küfür edilir neden edilmesin heleki argoya bayılırım yani misal beni tanıyan tanır ne bastırılmış duygularım vardır hayatı doya doya yaşarım nede oyuna kendimi kaptırmışlığım lakin öyle bir an geliyor ki düşünün işten yada okuldan gelmişsiniz oyunu açıp bir hevesle odaya giriyorsunuz 1 2 3 artık dayanamıcak hale sokuyorlar sizi hack lag aşşagalama vb. laflar oyun eğlence yeri küfür etmek tamam en son başvurulcak iş fakat yeri geldimide agzının orta yerine çakacaksın arkadaş küfürü şu oyunda dayağı hakkeden tonlarca adam varken ben onlara küfür etmişim pehhh ne olucak
Emre Abiciğimmmm benim kastım nedensiz yere küfür eden beyin yoksunu iki ayaklı öküzler içindi.