Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: neden küfür edilir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
soner bende 32 yaşındayım kardeşim geçen gün banada 34 yaşında bir kişi ağza alınmayacak küfürler soledi oo onun karektersizliği ve şahsiyetsizliği ben onun seviyesine inmedim inmemde ama size burdan diyorumki forum olarak bu karaktesizlerin önüne geçelim bunların seviyesine düşmeyelim
(02-19-2010 01:35 AM)babayorgun Yazılan: [ -> ]soner bende 32 yaşındayım kardeşim geçen gün banada 34 yaşında bir kişi ağza alınmayacak küfürler soledi oo onun karektersizliği ve şahsiyetsizliği ben onun seviyesine inmedim inmemde ama size burdan diyorumki forum olarak bu karaktesizlerin önüne geçelim bunların seviyesine düşmeyelim

clan birliği projesini bu yüzden öncelik verdik clan liderlerinin desteğide olursa birlik olarak anca önüne geçebiliriz
en yakın zamanda projeyi hazırlayıp sunucam
(02-19-2010 01:35 AM)babayorgun Yazılan: [ -> ]soner bende 32 yaşındayım kardeşim geçen gün banada 34 yaşında bir kişi ağza alınmayacak küfürler soledi oo onun karektersizliği ve şahsiyetsizliği ben onun seviyesine inmedim inmemde ama size burdan diyorumki forum olarak bu karaktesizlerin önüne geçelim bunların seviyesine düşmeyelim

Katılıyorum ve bugün banada bir çok küfür geldi çoğuda snip olduğumda kimileri lv 33 oldugu için o kadar iyi snıp kullandıgıma inanmıyor kimileride hack deyip küfür ediyor yav arkadasım ben bu oyunu yaklasık 1.5 senedir oynuyorum full snıp+assult'm ben snip olmiyimde kim olsun heleki yüksek lv li kişiler daha çok hakaret ediyorlar ve hack diyorlar çünkü kendilerine yediremiyorlar ben bugüne kadar bana hack deyip ws yapınca özür dilettiğim çok insan biliyorum ama bundan sora hiçbiriyle uğraşmiyacağım oyunun cılkını cıkarttılar hack+kendini bilmezler oyun oyunluktan çıktı artık. Biraz uzun oldu ama okuyanlara teşekkürü bir borç bilirim iyi geceler iyi oyunlar...
ben etmiyorum edeninde ss,ini alıyorum ifşa ediyorum!!
ne güzel keşke herkes senin gibi olsa be kardeşimDOST
Bu Oyunu Betadan Beri Oynuyorum Eskiden Bugüne Gelirsek Ana Bacı Din İman Kalmadı, Eskiden Kardeşlik Dostluk Vardı. Bende Zamanımda Küfür Ettim Çünkü İnsanın Sabrını Çıkardılar Ama Sağ Olsun Turhan Abi Bizi Bile Yola Soktu. Bu Küfür Konusunda Sonuna Kadar Destekliyorum Kendisini

BizBizeYeteriS

[font=Arial]bence küfür bi insanın acizliğini ezikliğini gösterir lafa cewap yada v.s konularda insanca halletmek yerine küfür... pehh sahsen küfüre karsı biri olarak inş küfür ss leri konular we banlamalar acılır tek temennim bu saygılar

[size=large]Biz Göklerde Kosarak Yol Katedelim Birakin Onlar Yerde Yürümeyi Düslesinler !!!

HOLY WARRİORS

Konuşmasını biliyosan konuş ibret alsınlar, konuşmasını bilmiyosan sus adam sansınlar !!!
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler