Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İmzalarınızın Boyutları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

TaTy

İmzasına 1920 x 1200 pixel çözünürlükte ve 4.9 MB lık resim koyanlar , forum görsel düzenini bozan imzalar , kurallara aykırı imzalar , 2 veya daha fazla video bulunduranlar , 2 veya daha fazla resim koyanlar ...

İmzanızı başka kullanıcıların ADSL kotalarını ve forum görsel düzenini düşünerek koyunuz.Aksi takdirde imzanızı gördüğüm zaman silerim.

Ayıp denen bişey var ya 5 mb lık resmi imzasına koymuş adam diğeride 3 video koymuş ayıp ya.
En GüzeLi İmzasız Smile
(09-20-2011 06:50 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]En GüzeLi İmzasız Smile

Aynen ya imzaya ne gerek var
Yaz yazı koyacan kısa bir şey ya da küçük resim Avril azmanları sizi Big Grin
Bana göre imza, karşı tarafın ne anladığı değil, benim ne anlatmak istediğimdir.
benim imzam 211 kb yüksek çözünürlüklü hali ama sürekli çözünürlüğü düşürülüyor ?
(09-20-2011 07:01 PM)crazyfb Yazılan: [ -> ]Bana göre imza, karşı tarafın ne anladığı değil, benim ne anlatmak istediğimdir.

Adminin Yazdığıyla Senın Yazdıgın Arasında Bağdaş Kuramadım . Ne Alaka Şimdi
Gereksiz bence istediğimiz resimi videoyu koymakta serbest olmalıyız
benim imza 1 kb bile değildir Big Grin
(09-20-2011 07:12 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]Gereksiz bence istediğimiz resimi videoyu koymakta serbest olmalıyız

zaten mehmet bey sana demiyorkı imzanda resim ve video kullanma dıye sadece 1adet resim veya video koy he koyarkende asırı dereceye kaçma ufak çapda olsun bunu yapmak çok zor değil
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler