Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İmzalarınızın Boyutları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
İnternetiniz sınırsız olabilir . Fakat koyduğunuz 5 mb lik bir fotoğrafı düşünün .

Günde aktif olarak gezen 4 GB kotalı bir üye yaklaşık 20 ye yakın fotoğraf görüntülese günde , 100 MB kota işler .
Ayda 3 GB . Hadi 2 GB diyelim . Kotasının yarısını resimlerinize yedi ?

Bencil olmayın .
(09-20-2011 07:12 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]Gereksiz bence istediğimiz resimi videoyu koymakta serbest olmalıyız

tamam hadi serbest olsun istediğin imzayı koyabilmek.Ben 5mb lik bir resim koyucam 2 tane video koyucam.Diğerleride aynısını yapıcak.Senin internetinde 4gb kotalı olucak.Sonra forumda 5dk takılırsın kotan dolar 100-200TL ttnet kilitler sana o zaman görürsün
İsteyen istediği imzayı koymalı bence.Hem 49 tl verip kotasız kullanmak yerine 45 tl verip kotalı kullanıyorsunuz sonrada 4 tl için kalbimizi kırıyorsunuz.
(09-20-2011 07:30 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]
(09-20-2011 07:12 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]Gereksiz bence istediğimiz resimi videoyu koymakta serbest olmalıyız

zaten mehmet bey sana demiyorkı imzanda resim ve video kullanma dıye sadece 1adet resim veya video koy he koyarkende asırı dereceye kaçma ufak çapda olsun bunu yapmak çok zor değil

(09-20-2011 07:39 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]İsteyen istediği imzayı koymalı bence.Hem 49 tl verip kotasız kullanmak yerine 45 tl verip kotalı kullanıyorsunuz sonrada 4 tl için kalbimizi kırıyorsunuz.

Gençler kabul etmeyen Hit'e istediğinizi koyarsınız.
Gereksiz koysunlar boşverin derim.
benim için sorun yok ama diğer arkadaşlara ayıp olur kotalı kullananlara yazık verdikleri ceza parasına
arkadaşlar hakkaten yani o kadar büyük koyuyoki bazıları benim ekranı kaplıyo lütfen dikkat edin Angry
insan değilleriki illa hava atıcaklar birilerine gerçi ben kocaman resim falan gördümmü birinin imzasında düzdüm söverim gidin serbes olan forumlara burayı kirletmeyin.saçma sapan işlerini başka yerlerde görün. yok imzaya istediğimiz kadar büyük resim koymakmış..peh. inat olsun diye devasa bi resim koyardım imzama görürdün o zamanda kotalı kullanıcılara saygım var benim beyfendi
hayır ama 1 resime karışılmamalı bundan önceki resmim avatar boyutunda yapmışlardı bununda çözünürlüğünü düşürmüşler ama yüksek çözünürlüklü olan 211 kb zaten
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler