Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İmzalarınızın Boyutları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
YA ARKADAŞLAR ANLAMIYORSUNUZ GALİBA !!
SİZE KİMSE İMZANIZA RESİM VEYA VİDEO KOYMAYIN DEMİYOR.RESİM KOYUN AMA 5MB BOYUTLU 4000X4000 BOYUTLARINDA RESİM KOYMAYIN.VİDEO KOYUN AMA 3 TANE 4 TANE VİDEO KOYMAYIN.

İnternetiniz sınırsız olabilir . Fakat koyduğunuz 5 mb lik bir fotoğrafı düşünün .

Günde aktif olarak gezen 4 GB kotalı bir üye yaklaşık 20 ye yakın fotoğraf görüntülese günde , 100 MB kota işler .
Ayda 3 GB . Hadi 2 GB diyelim . Kotasının yarısını resimlerinize yedi ?

Bencil olmayın .

ANLAMIŞSINIZDIR UMARIM.
(09-20-2011 07:30 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]
(09-20-2011 07:12 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]Gereksiz bence istediğimiz resimi videoyu koymakta serbest olmalıyız

zaten mehmet bey sana demiyorkı imzanda resim ve video kullanma dıye sadece 1adet resim veya video koy he koyarkende asırı dereceye kaçma ufak çapda olsun bunu yapmak çok zor değil

iyide kardes o adamın imzasında benim ekranım kadar resim vardı saolsun kaldırmış teşekkür ederiz Wink
bide bence yaptırım uygulanmalı ceza puanı verin gitsin abi
diyeceğim tek şey telefondan foruma girmeye zorunlu olduğum zamanlar koca bir sayfa imza koyanlara çok güzel küfür ettiğimdir. Bir gün telefondan girmek zorunda kalırsanız neden küfür ettiğimi anlarsınız sanırım.
(09-20-2011 10:40 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]diyeceğim tek şey telefondan foruma girmeye zorunlu olduğum zamanlar koca bir sayfa imza koyanlara çok güzel küfür ettiğimdir. Bir gün telefondan girmek zorunda kalırsanız neden küfür ettiğimi anlarsınız sanırım.

Telefon olayında Haklısın + bende imaza olayını kaldırdım koyacak olan arkadaşlarda kurallara uyarsa iyi olur .
''Kişinin özgürlüğü, başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter''
Söyle yapalım kotali net kullananlar mobile versiyon kullansın tek farkı resimlerden arındırılmış bir versiyon olmasi
İsteyen istediği imzayı koyar.Warrocktr özgür bir forumdur.

Büyük imza koyanlar kimsenin özgürlüğünü kısıtlamaz..

Çünkü herkes özgürlüğünü ttnet den parayla alıyor..

Ben kotasız kullanıcıyım ve kotalı kullanıcılardan daha özgürüm..

Diyen arrivedriverci ben internet özgürlüğümü parayla alıyorum..Ya sen?

Ben internet için 60 tl para veriyorum.. Ya sen?

Kusura bakmayın fakat bu demek oluyorki parayı veren kişinin internet ortamında daha az veren kişiden daha çok hakkı ve özgürlüğü var..

Şimdi bu sözlerimin üzerine savunmanızı yapın bakalım..

Ama unutmayın ki hepinizi çürüttüm arkadaşlar..
(09-21-2011 07:56 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]İsteyen istediği imzayı koyar.Warrocktr özgür bir forumdur.

Ben kotasız kullanıcıyım ve kotalı kullanıcılardan daha özgürüm.

Kusura bakmayın fakat bu demek oluyorki parayı veren kişinin internet ortamında daha az veren kişiden daha çok hakkı ve özgürlüğü var..

Sen sadece kendi insanlığını çürütmüşsun Bencil ve gereksiz insan(!)
(09-21-2011 08:01 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(09-21-2011 07:56 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]İsteyen istediği imzayı koyar.Warrocktr özgür bir forumdur.

Ben kotasız kullanıcıyım ve kotalı kullanıcılardan daha özgürüm.

Sen sadece kendi insanlığını çürütmüşsun Bencil ve gereksiz insan(!)

Senin insanlığın zaten ortada.Güzel bir cevap yazsan ciddiye alırdım ama güldüm sadece.
bencede gerek yok bende kullnmıom .d
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler