Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Telefon seçimi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
İlk önce cümleten selamın aleyküm. Konu yanlış yerde ise özür dilerim beyfendi

Arkadaşlar benim bi sorum var telefon almayı düşünüyorum ama iki telefon arasında kaldım. ''Samsung Galaxy Ace - Apple iphone 3gs 8gb''

ikiside gayet şık güzel telefonlar.Uzun uzun araştırmalar yaptm Samsung Galaxy ace'ye gerek dış görünüş, gerek özellikler, hızı ve android işletim sistemi gibi özellikleri olduğu için (uygun fiyatıda ayrı mesele) daha bi sıcak bakıorm. Ama dediğim gibi uzun araştırmalar yaptım, kullanıcı yorumları okudum iphone için ''resmen bilgisayar'' diyenler var. özellikleride dikkatimi çekti ama çoğu kullanıcı rahatsız beğenmedikleri şeylerden birkaçtanesi ; Kamerası 2 megapiksel, çok çabuk sarj bitmesi bir yorumda ''sabah ayrı, akşam yatarken ayrı şarj edıyorum. bu beni rahatsız ediyor'' denildiğini gördüm.müziK sesinin iyi verilmediğide söyleniyor. Samsung Galaxy ace'de çoğunlukla olumlu yorumlar gördüm. ''iphone almıştım samsung galaxy aceyide karıma aldım denedim değişmek istiyorum ama vermiyor Big Grin'' gibi yorumlarda gördüm Big Grin Kararsız kaldım lütfen gerçekten anlayan birisi yardımcı olabilirmi ?

[Resim: 19641.jpg]

[Resim: 19714.jpg]

NOT:Başka telefon önerisi yapmayın. sadece bu 2 telefon arasında seçim
John's Phone al, çok gereksiz bunlar.
İ Phone al 4 kullanıyorum çok dehşet pc gibi bı farkı yok Smile
(09-15-2011 10:23 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]John's Phone al, çok gereksiz bunlar.

yorum için sağol ama konuda 2 telefon arasında seçim istedim kardeş beyfendi
iphone victory.gif
(09-15-2011 10:36 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]iphone victory.gif

Nedenleri ile birlikte açıklarsanız daha iyi karar vereceğime inanıyorum beyfendi yinede teşekkürler.
İphone en kolay internet erişimine ve tarayıcısına sahip telefondur.Iphone daki oyunları görsen psp'den farkı nerdeyse yoktur.
samsung galaxy ace derim ama fazla donanımlı bir telefon değil, samsung da android işletim sistemi var bir kere, iphone osa göre daha kişiselleştirilebilir bir platform. ayrıca iphone sürekli kısıtlamalar gerektiren bir telefon, örneğin arkadaşın bir şarkı beğendi bana bluetoothla at dedi, sende bluetooth olmadığı için atamıyacaksın, iphonela gece dışarı arkadaşlarınla çıktın arkadaşın bizim bi fotoğrafımızı çek dedi ama sen kaç liralık aletle gece fotoğraf çekemeyeceksin. bir de app store kafanı kurcalıyorsa androidde şu an için indirilebilir bedava uygulama sayısı daha fazla, iphone 3gs yi çok inceledim ben, mesela bir şarkıyı çok beğendin ama onu itunes olmadan telefonuna atamayacaksın, tabi bunlar 3. parti yazılımlar (jailbreak) ile giderilebilir ama bu seferde telefon garantiden çıkar. ayrıca iphone da flash desteği yok, internet sitelerine girersin ama flashlı uygulamaları göremezsin. benim tercihim samsung galaxy ace dir ama bence sen bu iki telefonuda büyük teknoloji marketlerinde incelemelisin victory.gif ayrıca bana bütçeni söylersen sana daha iyi telefonlar önerebilirim Smile
(09-15-2011 10:50 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]samsung galaxy ace derim ama fazla donanımlı bir telefon değil, samsung da android işletim sistemi var bir kere, iphone osa göre daha kişiselleştirilebilir bir platform. ayrıca iphone sürekli kısıtlamalar gerektiren bir telefon, örneğin arkadaşın bir şarkı beğendi bana bluetoothla at dedi, sende bluetooth olmadığı için atamıyacaksın, iphonela gece dışarı arkadaşlarınla çıktın arkadaşın bizim bi fotoğrafımızı çek dedi ama sen kaç liralık aletle gece fotoğraf çekemeyeceksin. bir de app store kafanı kurcalıyorsa androidde şu an için indirilebilir bedava uygulama sayısı daha fazla, iphone 3gs yi çok inceledim ben, mesela bir şarkıyı çok beğendin ama onu itunes olmadan telefonuna atamayacaksın, tabi bunlar 3. parti yazılımlar (jailbreak) ile giderilebilir ama bu seferde telefon garantiden çıkar. ayrıca iphone da flash desteği yok, internet sitelerine girersin ama flashlı uygulamaları göremezsin. benim tercihim samsung galaxy ace dir ama bence sen bu iki telefonuda büyük teknoloji marketlerinde incelemelisin victory.gif

İlk baştada dediğim gibi kullanıcı yorumlarını okudum. aralarında senin bahsettiğin yorumlarda vardı. Çok şarşırdığım 2 neden ise bluetooth olmaması ve müzik atmak için program gerekmesi. samsung galaxy ace'de böyle bir sorun yok. iphone'den biraz soğudum çok teşekkür ederim yardımın için. beyfendi
(09-15-2011 10:54 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 10:50 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]samsung galaxy ace derim ama fazla donanımlı bir telefon değil, samsung da android işletim sistemi var bir kere, iphone osa göre daha kişiselleştirilebilir bir platform. ayrıca iphone sürekli kısıtlamalar gerektiren bir telefon, örneğin arkadaşın bir şarkı beğendi bana bluetoothla at dedi, sende bluetooth olmadığı için atamıyacaksın, iphonela gece dışarı arkadaşlarınla çıktın arkadaşın bizim bi fotoğrafımızı çek dedi ama sen kaç liralık aletle gece fotoğraf çekemeyeceksin. bir de app store kafanı kurcalıyorsa androidde şu an için indirilebilir bedava uygulama sayısı daha fazla, iphone 3gs yi çok inceledim ben, mesela bir şarkıyı çok beğendin ama onu itunes olmadan telefonuna atamayacaksın, tabi bunlar 3. parti yazılımlar (jailbreak) ile giderilebilir ama bu seferde telefon garantiden çıkar. ayrıca iphone da flash desteği yok, internet sitelerine girersin ama flashlı uygulamaları göremezsin. benim tercihim samsung galaxy ace dir ama bence sen bu iki telefonuda büyük teknoloji marketlerinde incelemelisin victory.gif

İlk baştada dediğim gibi kullanıcı yorumlarını okudum. aralarında senin bahsettiğin yorumlarda vardı. Çok şarşırdığım 2 neden ise bluetooth olmaması ve müzik atmak için program gerekmesi. samsung galaxy ace'de böyle bir sorun yok. iphone'den biraz soğudum çok teşekkür ederim yardımın için. beyfendi

önemli değil beyfendi
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler