Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Telefon seçimi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Samsung Telefon Almanı Önermem.Samsung Omnia i-900 aldım (Şuan Üretimden Kalktı Galiba) Çok Yavaş Ve Kötü Bir Telefon.Aldığım Zamanda Fiyatı 1,200 TLdi Aveadaki İndirimle 800e Aldım.Telefon Şuan Çöpte.İphone 4 Dersen Bir Tanıdığım Bottan Telefonu Suya Düşürdü Telefonu Aradılar Telefonun Işığından Buldular.Sağlam Telefondur İphone4 Kullanan Herkesle Bedavaya Konuşabilirsin ve Oyun Oynaması Çok Zevkli Bir Telefon Kullanımıda Çok Kolay.
(09-15-2011 11:23 PM)Kalona Yazılan: [ -> ]Samsung Telefon Almanı Önermem.Samsung Omnia i-900 aldım (Şuan Üretimden Kalktı Galiba) Çok Yavaş Ve Kötü Bir Telefon.Aldığım Zamanda Fiyatı 1,200 TLdi Aveadaki İndirimle 800e Aldım.Telefon Şuan Çöpte.İphone 4 Dersen Bir Tanıdığım Bottan Telefonu Suya Düşürdü Telefonu Aradılar Telefonun Işığından Buldular.Sağlam Telefondur İphone4 Kullanan Herkesle Bedavaya Konuşabilirsin ve Oyun Oynaması Çok Zevkli Bir Telefon Kullanımıda Çok Kolay.

o söylediğin samsung telefon ile galaxy ace farkı tartışılmaz. süper bi telefon bence. (Samsung galaxy ace süper Big Grin yanlış anlaşılmasın cümlem Big Grin)
Dokunmatiğin kralı İphone , Tamam samsung da iyi dokunmatik telefon yapabilir ama İphone kadar iyi yapamaz bence. Bu benim düşüncem yinede sen bilirsin karar senin Smile
Ne hallere düşmüşüz samsung la iphone karşılaştırılıyor çok komik bi durum bence Big GrinBig Grin
(09-15-2011 11:28 PM)onuralpduz Yazılan: [ -> ]Ne hallere düşmüşüz samsung la iphone karşılaştırılıyor çok komik bi durum bence Big GrinBig Grin

kullanıcı yorumlarını okumadan öncede bende öyle düşünyordum hiç bir bilgim yoktu Big Grin ama kabul edilmeliki samsung galaxy ace daha iyi gibi Tongue
(09-15-2011 11:28 PM)onuralpduz Yazılan: [ -> ]Ne hallere düşmüşüz samsung la iphone karşılaştırılıyor çok komik bi durum bence Big GrinBig Grin

asıl iphone neki, samsung galaxy s2 den i4 ün hangi özelliği iyi, dürüstçe cevaplarmısın, dünyanın en iyi telefonu samsung galaxy s2 secildi siz hala i4 diyorsunuz, apple gözünüzü boyamış sizin, biraz objektif baksanız siz de aradaki farkı anlarsinız
(09-15-2011 11:39 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]

asıl iphone neki, samsung galaxy s2 den i4 ün hangi özelliği iyi, dürüstçe cevaplarmısın, dünyanın en iyi telefonu samsung galaxy s2 secildi siz hala i4 diyorsunuz, apple gözünüzü boyamış sizin, biraz objektif baksanız siz de aradaki farkı anlarsinız

fark açık açık ortada victory.gif
(09-15-2011 11:27 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Dokunmatiğin kralı İphone , Tamam samsung da iyi dokunmatik telefon yapabilir ama İphone kadar iyi yapamaz bence. Bu benim düşüncem yinede sen bilirsin karar senin Smile

bence sen elektronik marketten eline bir samsung galaxy s 2 al ve biraz incele, eskiden ben de hep iphone isterdim ama biraz objektif olarak bakınca fark bariz bir biçimde ortaya çıkıyor
Samsung .
ben samsung kullanıyorum iş görmez mesajda falan çok yavaş ama hızlı olsun diyosan nokia al
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler