Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Telefon seçimi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
ıphone 4 aldıgıma okadar pısmanımkı samsung alacaksan ustune bıraz daha kat htc al derım android ısletım sıstemı ondada var kullanımıda ıphone 4gıbı basıt
(09-15-2011 11:00 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]ıphone 4 aldıgıma okadar pısmanımkı samsung alacaksan ustune bıraz daha kat htc al derım android ısletım sıstemı ondada var kullanımıda ıphone 4gıbı basıt

zaten iphone un hiç bir zorluğu yok, her şey o kadar basit yapılmış ki insan bir süre sonra telefondan soğuyor, benim için telefon karmaşık olmalı bazı özelliklerini kendim keşfetmeliyim
(09-15-2011 11:00 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]ıphone 4 aldıgıma okadar pısmanımkı samsung alacaksan ustune bıraz daha kat htc al derım android ısletım sıstemı ondada var kullanımıda ıphone 4gıbı basıt

Htclere baktım biraz. dış görünüş hoşuma gitmedi Big Grin özellikleri felanda çok önemli ama ben telefonda ilk önce dış görünüşe sonra özelliklere bakarım. öyLe özellikleri güzelmiş diye beğenmedim telefonları almam.
Samsung Telefona Karşıyım Hayatımda Bu Kadar İğrenç Telefon Görmedim Zamanla Bataryası Pert Oluyor. Apple Dersen Uygulamalar Olarak En İyi Telefon Suan. 3G sini Kullandım Şimdi 4 ü nü Kullanıyorum Aralarındaki Tek Benzerlik Hergün Şarjda Olmaları ^^
(09-15-2011 11:02 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]

Htclere baktım bira. dış görünüş hoşuma gitmedi Big Grin özellikleri felanda çok önemli ama ben telefonda ilk önce dış görünüşe sonra özelliklere bakarım. öyLe özellikleri güzelmiş diye beğenmedim telefonları almam.

bu arada iphone 3gs yi bir yerde 1100 tlye görmüştüm, eğer o kadar para verecek durumun varsa samsung galaxy s öneririm, kamerasında flaş yoktur ama ace den daha donanımlı bir telefondur
(09-15-2011 11:03 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]3G sini Kullandım Şimdi 4 ü nü Kullanıyorum Aralarındaki Tek Benzerlik Hergün Şarjda Olmaları ^^

İşte en çok can sıkan kısım burası.
(09-15-2011 11:03 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]Samsung Telefona Karşıyım Hayatımda Bu Kadar İğrenç Telefon Görmedim Zamanla Bataryası Pert Oluyor. Apple Dersen Uygulamalar Olarak En İyi Telefon Suan. 3G sini Kullandım Şimdi 4 ü nü Kullanıyorum Aralarındaki Tek Benzerlik Hergün Şarjda Olmaları ^^

pardon da sen samsungun hangi telefonunu kullandın Smile bu arada iphone yeni tel çıkarır, eskisine desteği keser ortada kalırsın, ama android için çalışan developer lar sürekli android için yeni bir şeyler çıkartıyorlar, telefonunuz sürekli güncelleniyor
(09-15-2011 11:04 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]

Htclere baktım bira. dış görünüş hoşuma gitmedi Big Grin özellikleri felanda çok önemli ama ben telefonda ilk önce dış görünüşe sonra özelliklere bakarım. öyLe özellikleri güzelmiş diye beğenmedim telefonları almam.

bu arada iphone 3gs yi bir yerde 1100 tlye görmüştüm, eğer o kadar para verecek durumun varsa samsung galaxy s öneririm, kamerasında flaş yoktur ama ace den daha donanımlı bir telefondur

İphone almıyacam zaten. almıyacam derken iphone abimde.abimde yurtdışında olduğu için ordan sana gönderiyim diyor. bende galaxy ace istiyorum Big Grin yada burdan alalım diyorum

Htclere baktım biraz. dış görünüş hoşuma gitmedi Big Grin özellikleri felanda çok önemli ama ben telefonda ilk önce dış görünüşe sonra özelliklere bakarım. öyLe özellikleri güzelmiş diye beğenmedim telefonları almam.

senin zevkde araba gibi dışı güzel motoru kötu motoru güzel dısı kötuBig Grin bu konuda bırsey dıyemem
Şu telefonun şarjının bitme meselesi o kadar çok kullanıyorsunki ondan bitiyor Big Grin normal kullanırsan 2 gün gider ve her şekilde iphone androidden cok daha hızlı sistemi var ve uygulamaları cok daha iyi
Ya aslında o 2 telefon kıyaslanmaz bile samsung nedir ya Big Grin ve hücresel veri sayesinde bağlantı kopmuyor yani desteği
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler