Bütün hesaplar incelenmeden ban yemiş böyle saçmalık mı olur ya. ? Bide diyoki siz kullanıcı adınızı nickinizi verin ben incelicem o zaman incele ondan sonra ban at. Saçma sapan işler yapıyolar Çoğu powercılar hala ban yememiş suçsuz oyuncular ban yemiş.
(09-15-2011 12:02 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]allah belasını versin böyle saçmalık mı olur ya. ben bu oyuna para yatırdım bi tane hack yapmadım benim gibi bir kaç arkadaşında silahları silinmiş sebebi ne ?
vallahi mallık bizde para yatırıyoruz
Ya beyler yemin ediyorum
BENİMDE SİLAHLARIM SİLİNMİŞ BU NE YA NİYE SİLİNDİ SİLAHLARIM?NE HACK YAPTIM NEDE BAŞKA BİRŞEY.????

(09-15-2011 12:21 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Kendinden emin arkadaşlar müsterih olsunlar sistemde hatalar olmuş bu temizliğin yapılmasında geç bile kalındı.İtemleri silinen arkadaşlar sakin olsun Hızır telafisini yapıcaktır.
Çarımda hiç bir silahım yok ve benim gibi bir çok arkadaşta bu sorunu yaşıyor.Bunun telafisini nasıl yapmayı düşünüyor bay hizir...?
Rezillik Furkanın charıyla kasıyordum hersey gitmis !

Acıyorum gamersfirst'e böyle şeymi oluyor yazık !
(09-15-2011 06:15 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ][quote='vertualx' pid='272151' dateline='1316098910']
Rezillik Furkanın charıyla kasıyordum hersey gitmis ! 
benim charımdan bahsediyor =)
Rezillik , pazartesiden beri girmiyorum 5 dakika girip bakıyım dedim sacmlalıklara bak!