Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HESAPLAŞMA GÜNÜ!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bütün hesaplar incelenmeden ban yemiş böyle saçmalık mı olur ya. ? Bide diyoki siz kullanıcı adınızı nickinizi verin ben incelicem o zaman incele ondan sonra ban at. Saçma sapan işler yapıyolar Çoğu powercılar hala ban yememiş suçsuz oyuncular ban yemiş.
(09-15-2011 12:02 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]allah belasını versin böyle saçmalık mı olur ya. ben bu oyuna para yatırdım bi tane hack yapmadım benim gibi bir kaç arkadaşında silahları silinmiş sebebi ne ?
vallahi mallık bizde para yatırıyoruz

Ya beyler yemin ediyorum BENİMDE SİLAHLARIM SİLİNMİŞ BU NE YA NİYE SİLİNDİ SİLAHLARIM?NE HACK YAPTIM NEDE BAŞKA BİRŞEY.???? Angry Angry Angry
(09-15-2011 12:21 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Kendinden emin arkadaşlar müsterih olsunlar sistemde hatalar olmuş bu temizliğin yapılmasında geç bile kalındı.İtemleri silinen arkadaşlar sakin olsun Hızır telafisini yapıcaktır.

Çarımda hiç bir silahım yok ve benim gibi bir çok arkadaşta bu sorunu yaşıyor.Bunun telafisini nasıl yapmayı düşünüyor bay hizir...?
olamaz böyle bişey yaw! Doğruya doğru item hack kullanmıştı bana ortağım ama 1 gün geçmeden hemer sildim ben oda ban kodkusunda dün akşamda 1200g1 çekip item donattım geçen haftada 2000g1+10 gün premium çektim.Bu sabah kalktım itemlerim yoktu.Nerde bu adalet itemlerim gelmesse oyunu bırakmayı düşünüyorum http://www.youtube.com/watch?v=3DVIdyNTVw0 itemlerimi silenlere gitsinAngryAngryAngryAngry
(09-15-2011 03:20 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 12:02 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]allah belasını versin böyle saçmalık mı olur ya. ben bu oyuna para yatırdım bi tane hack yapmadım benim gibi bir kaç arkadaşında silahları silinmiş sebebi ne ?

Ya beyler yemin ediyorum BENİMDE SİLAHLARIM SİLİNMİŞ BU NE YA NİYE SİLİNDİ SİLAHLARIM?NE HACK YAPTIM NEDE BAŞKA BİRŞEY.???? Angry Angry Angry
(09-15-2011 12:21 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Kendinden emin arkadaşlar müsterih olsunlar sistemde hatalar olmuş bu temizliğin yapılmasında geç bile kalındı.İtemleri silinen arkadaşlar sakin olsun Hızır telafisini yapıcaktır.

Çarımda hiç bir silahım yok ve benim gibi bir çok arkadaşta bu sorunu yaşıyor.Bunun telafisini nasıl yapmayı düşünüyor bay hizir...?

Eventlerde nasıl ödül kazanınca hesabınıza yüklüyorsa aynı şekilde açtığı konuya mesaj atanların hesaplarına bakıp silinen itemleri yükleyecek.
Rezillik Furkanın charıyla kasıyordum hersey gitmis ! Angry
(09-15-2011 06:01 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Rezillik Furkanın charıyla kasıyordum hersey gitmis ! Angry

BEnimkiyle mi Big Grin Big Grin benim çarın şifresini kimse bilmiyor nan Smile
(09-15-2011 05:49 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 03:20 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]

Eventlerde nasıl ödül kazanınca hesabınıza yüklüyorsa aynı şekilde açtığı konuya mesaj atanların hesaplarına bakıp silinen itemleri yükleyecek.

Umarım uzun sürmez süresi hakkında bilgi ediniriz inşallah
Acıyorum gamersfirst'e böyle şeymi oluyor yazık !
(09-15-2011 06:15 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ][quote='vertualx' pid='272151' dateline='1316098910']

benim charımdan bahsediyor =)
(09-15-2011 06:20 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 06:15 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ][quote='vertualx' pid='272151' dateline='1316098910']

benim charımdan bahsediyor =)

Tamam Big Grin zaten şaka yapmıştım Smile
Rezillik , pazartesiden beri girmiyorum 5 dakika girip bakıyım dedim sacmlalıklara bak!
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler