Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HESAPLAŞMA GÜNÜ!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Umarım dediğini yapar hızır beyBig Grin
Kendinden emin arkadaşlar müsterih olsunlar sistemde hatalar olmuş bu temizliğin yapılmasında geç bile kalındı.İtemleri silinen arkadaşlar sakin olsun Hızır telafisini yapıcaktır.
(09-15-2011 12:14 PM)TrSerdarYenice Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 12:13 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Aynen kardeşim allah belasını versin bende bir hack kullanmadan çarım banladıı burak bunun sebebi nedir ?Angry

Eren sen Dinar Bot kullanıyomuşsun biz öyle duyduk Tongue

yok la m045.gif
Ezo warrock adminleri bir şeyi doğru yapamıyorlar Allahım ya kim onları oraya getirmiş.
Valla hayatımda tek legal olan şey bu oyun Big Grin bu sabah duydum bu olaydan mağdur olanlar var geçmiş olsun Allah sabır versim ne diyeyim ama ben oyuna girdiğimde ne lvl ne item hiç birşeyde sorun yoktu belki play time düşmüş olabilir Big Grin oda arada hep rollbacke kurban gidiyor.
(09-15-2011 12:12 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 12:08 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]ticket atın gelir geri demi yani gelir ?

Ya böyle bi saçmalık mı olur ? allah aşkına kontrol etmeden item mi silinir ya. şimdi yolluyacaklar ya eksik ya yada günü az ben biliyorum

Warrock a para yatırmanız hata zaten ne oynuyosunuz ya bırakın mis gibi point blank varken.sonra böyle k2 nin saçmalıklarını çekersiniz işte.
Bende ne banlanma neden item silinmesi ben rahatım Big Grin
Hızır in bir sucu yok sistem banladi ve eşyaları sildi Hızır bu durumun çözümü için çalışıyor
(09-15-2011 02:00 PM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 12:12 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]
(09-15-2011 12:08 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]ticket atın gelir geri demi yani gelir ?

Ya böyle bi saçmalık mı olur ? allah aşkına kontrol etmeden item mi silinir ya. şimdi yolluyacaklar ya eksik ya yada günü az ben biliyorum

Warrock a para yatırmanız hata zaten ne oynuyosunuz ya bırakın mis gibi point blank varken.sonra böyle k2 nin saçmalıklarını çekersiniz işte.

PB çok daha pahalı bir oyun. Üstelik PB'deki belli başlı silahlarla ezici üstünlük kurabilirsiniz. Yani iyi oyuncu değil, paralı oyuncu kazanıyor. beyfendi
bazılarının haksız yere itemi gitmiş ama Angry
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler