helal olsun bu 23bin hesap banmı yedi ?
allah belasını versin böyle saçmalık mı olur ya. ben bu oyuna para yatırdım bi tane hack yapmadım benim gibi bir kaç arkadaşında silahları silinmiş sebebi ne ?
vallahi mallık bizde para yatırıyoruz
ticket atın gelir geri demi yani gelir ?
(09-15-2011 12:02 PM)JinKazama Yazılan: [ -> ]allah belasını versin böyle saçmalık mı olur ya. ben bu oyuna para yatırdım bi tane hack yapmadım benim gibi bir kaç arkadaşında silahları silinmiş sebebi ne ?
vallahi mallık bizde para yatırıyoruz
Kaş yaparken göz çıkarmışlar
Bu hesapları Hızır banlamadı bu 1! İkisincisi Hızırla görüşeceğimi 50 defa söylüyorum hala Hızıra çamur atıyorsunuz Hızır sizi banlamadı toplu olarak sistem üzerinden banlandınız ve Hızır herkesin hesabını yeni bir konu açıp kontrol edicek.Haksız yere itemi silinen banlananlar oraya nicklerini yazacaklar.
(09-15-2011 12:08 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]ticket atın gelir geri demi yani gelir ?
Ya böyle bi saçmalık mı olur ? allah aşkına kontrol etmeden item mi silinir ya. şimdi yolluyacaklar ya eksik ya yada günü az ben biliyorum
Allah Sabır versin sana Furkan,EN azından charın ban yememiş çoğu kişinin retail'li hesapları kapatılmış

Aynen kardeşim allah belasını versin bende bir hack kullanmadan çarım banladıı burak bunun sebebi nedir ?

(09-15-2011 12:13 PM)exquesm01 Yazılan: [ -> ]Aynen kardeşim allah belasını versin bende bir hack kullanmadan çarım banladıı burak bunun sebebi nedir ?
Eren sen Dinar Bot kullanıyomuşsun biz öyle duyduk