Az önce ''anthrax'' nickli üyenin burak kandöker le ilgili olarak açmış olduğu bi konu vardı fakat silindi.Forumda bununla ilgili birçok konu açılıyor (ifşa amaçlı) fakat hiç birinin silindiğini görmedim.Forumda 1 haftadır bizim şu bomba olayı konuşuluyor ki milletin acısı okadar büyük olmalı ki hala konular bile açılıyor silinmiyor fakat gel gelelim forum moderetörü hakkında açılan konu ise direk siliniyor.Ne saçma bir iştir bu sizin yaptığınız.BU FORUMUN TARAFSIZ Bİ FORUM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYODUM FAKAT ÇOK AMA ÇOKK YANILMIŞIM.BİRKAÇ GÜNDÜR OLAN BAZI KONULAR BU FORUMUNDA TARAFSIZ BİR FORUM OLMADIĞINI FAZLASIYLA GÖRMEME NEDEN OLDU.YAZIKKK ÇOK YAZIKKK...Turgay'ın gereğini yapmasını rica ediyorum.Gereksiz birçok kişinin bu forumda görev aldığını artık görmeli...
Nediyon kardeş sen kimse kimsenin yandaşı degil adam yan hesap açıyo konu açıyo bilip bilinmedik siliniyor böyle olabilir,kimse kimseyi kayırmıyor sizin bomba konusu diyosun o konu kapanmadı bakalım hızır nedicek 3 tane video attı serkan abi inceliyor şuan,iyiki bi 4-5 senedir clanınız var he valla laf söyletmiyorsunuz ayrıca burak bu forumda en begendigim moderetörlerden biri ve çogu kişiye göre bu böyle sana göre olmayabilir.
hakket konuya noldu

Konu Genel Moderatörümüz Tarafından ÇÖP'e Taşınmıştır. Bununla İlgili Başka Sorular Sormayın Lütfen.
(09-14-2011 07:48 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Nediyon kardeş sen kimse kimsenin yandaşı degil adam yan hesap açıyo konu açıyo bilip bilinmedik siliniyor böyle olabilir,kimse kimseyi kayırmıyor sizin bomba konusu diyosun o konu kapanmadı bakalım hızır nedicek 3 tane video attı serkan abi inceliyor şuan,iyiki bi 4-5 senedir clanınız var he valla laf söyletmiyorsunuz ayrıca burak bu forumda en begendigim moderetörlerden biri ve çogu kişiye göre bu böyle sana göre olmayabilir.
Hangi yan hesaptan bahsediyorsun İp adreslerinden kontrol edin benim tek hesabım bu.
(09-14-2011 07:53 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]Konu Genel Moderatörümüz Tarafından ÇÖP'e Taşınmıştır. Bununla İlgili Başka Sorular Sormayın Lütfen.
Sebep ne ?
(09-14-2011 07:48 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Nediyon kardeş sen kimse kimsenin yandaşı degil adam yan hesap açıyo konu açıyo bilip bilinmedik siliniyor böyle olabilir,kimse kimseyi kayırmıyor sizin bomba konusu diyosun o konu kapanmadı bakalım hızır nedicek 3 tane video attı serkan abi inceliyor şuan,iyiki bi 4-5 senedir clanınız var he valla laf söyletmiyorsunuz ayrıca burak bu forumda en begendigim moderetörlerden biri ve çogu kişiye göre bu böyle sana göre olmayabilir.
Sen neyden bahsediyosun ya... Ben konuyu bize yada burağa yöneltmedim.Burağın suçlu olduğunuda iddaa etmedim.Sadece açılan konu nereye gitti diyorum.Kim ne diye o konuyu siliyor merak ediyorum ?
KONU DAHA ÖNCE 1238901234124 KEZ AÇILDIĞI İÇİN DİĞER MODLAR TARAFINDAN TAŞINDIII ama çok istiyosanız tekrar açın dert olmasın

yine taşınır tabi
1238901234124 kez cevap vermekten bıktım ama 1238901234124 kez konuyu açmaktan bıkmadınız birde o konuyu açan arkadaşın niyeti belli zaten daha neyi tartışıyosunuz?Adam bütün forumlarda konu açıyor bütün forumlarda cevap veriyorum kendini durduramıyor hırs yapmış.Sakin olun.
(09-14-2011 07:58 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]KONU DAHA ÖNCE 1238901234124 KEZ AÇILDIĞI İÇİN DİĞER MODLAR TARAFINDAN TAŞINDIII ama çok istiyosanız tekrar açın dert olmasın
yine taşınır tabi
1238901234124 kez cevap vermekten bıktım ama 1238901234124 kez konuyu açmaktan bıkmadınız birde o konuyu açan arkadaşın niyeti belli zaten daha neyi tartışıyosunuz?Adam bütün forumlarda konu açıyor bütün forumlarda cevap veriyorum kendini durduramıyor hırs yapmış.Sakin olun.
Bak ben seni hiçbirşeyle suçlamıyorum yanlış anlama.Ama konuya sende net bi cevap bile vermemiştin.Konunun silinmesini saçma buluyorum sadece bu.
tasınır tasınır burası türkiye

hatırlatırım

Evet bi' aralar yine Burak'a power diyorları