(09-14-2011 08:15 PM)atarespect Yazılan: [ -> ] (09-14-2011 08:13 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Powerlevel olan adamı sizce moderatör yaparlarmıydı ?
Yav arkadaşlar bakın konudaki mesajları okumadan boş boş mesajlar yazmayın lütfen.BEN BURAK'a POWER LEVEL FELAN DEMİYORUM.Benim konu açmamın Burak la alakası yok tamamen forumla alakalı.Lütfen boş mesaj atmayın...
hayır sana demiyorum ya anladım okudum senin dediklerini ben antrax a diyorum

)
Forum'un ya da Forum ekibinin olaylara/konulara taraflı ya da tarafsız yaklaştığı gibi bir çıkarım yapma hakkınız pek tabii vardır; ancak, sizce bütün üyeleri memnun etme şansımız ne kadar var? Malumunuz, her konu için her kafadan ayrı bir ses çıkabiliyor ki çıkıyorda ve bizler, Forum ekibi olarak, bunu en aza indirmeye çalışmak için de elimizden geleni yapıyoruz; bundan kimsenin şüphesi olmasın.
(09-14-2011 08:05 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Daha önce sizin script bomba konunuz açıldı clanınızdan ibrahim konuyu çöpe bile atmadan sildi.Şimdi sen bize gelmiş tarafsızlıktan bahsediyorsun.Evet sizin clanın konusu üzerine çok gidildi hatta tatbik etmek için başka hacklerin videoları çekildi.Burakkandökerin konusuna gelince kaldırılmış aynı sizdeki gibi şimdi açan arkadaş çok istiyorsa açar bende sabitlerim.Konuyu açan arkadaşın hızıra da ö.m atmasını istiyorsa diğer modlarında hesaplarını kontrol etmesini söyleyebilir.
Hahahah ibo o konuyu yanlışlıkla sildi hatta maç için açtığımız konuyu bile sildi.Bunla ilgili açıklama dahi yaptık.Noldu canım sanada mı zamanında ..... Niye bu kadar içlendiz bize karşı .
Üsluba dikkat edelim lütfen.
Sakin olun Beyler . Bu konuda detaylı bilgi almak istiyorsanız . Aşadaki linke tıklayın . Burak Kandöker'in eskiye dayalı en ufak bir Power Level kasmışlığı varsa . Hesabı 1 Level'e düşürülür. G1-Modluğun'dan çıkartılır . İngilizce olarak G1-Maximus'a Burak Kandökerin geçmişi hakkında bilgi istemek için ticket atıcaksınız . Mail adresine gelen Referance Case numarasını aşağıdaki verdiğim linke tıklayarak . G1-Maximus'a Referance Case numarasını Ö.m atıcaksınız . Maximus önline olduğu zaman bizzat kendisi ticketi inceliyor . Ticket servisindeki adı ise "John" olarak geçmektedir . Size mail olarak cevap gelicektir . Eğer gerçekten bir Power Level veya Swap söz konusu ise hesap 1 Level düşer ....
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showuser=33148
(09-14-2011 08:22 PM)atarespect Yazılan: [ -> ] (09-14-2011 08:05 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Daha önce sizin script bomba konunuz açıldı clanınızdan ibrahim konuyu çöpe bile atmadan sildi.Şimdi sen bize gelmiş tarafsızlıktan bahsediyorsun.Evet sizin clanın konusu üzerine çok gidildi hatta tatbik etmek için başka hacklerin videoları çekildi.Burakkandökerin konusuna gelince kaldırılmış aynı sizdeki gibi şimdi açan arkadaş çok istiyorsa açar bende sabitlerim.Konuyu açan arkadaşın hızıra da ö.m atmasını istiyorsa diğer modlarında hesaplarını kontrol etmesini söyleyebilir.
Hahahah ibo o konuyu yanlışlıkla sildi hatta maç için açtığımız konuyu bile sildi.Bunla ilgili açıklama dahi yaptık.Noldu canım sanada mı zamanında ..... Niye bu kadar içlendiz bize karşı .

Zamanında da bişey gelmedi şimdide gelmez merak etme sen.O konu yanlışlıkla falan silinmedi HakanKosovalı'nın emriyle ibrahim sildi.Siz burda istediğiniz mod yada admin hakkında konu açın bu nbkfabulanın hack olduğu gerçeğini değiştirmiyecek.Her kuyruk acısı olan konu açıyor anlamadım gitti.
Ohoo muratkara o işi kimseye denemedikleri kadar denemişlerdir ama sonuç vermedi

(09-14-2011 08:29 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ] (09-14-2011 08:22 PM)atarespect Yazılan: [ -> ] (09-14-2011 08:05 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Daha önce sizin script bomba konunuz açıldı clanınızdan ibrahim konuyu çöpe bile atmadan sildi.Şimdi sen bize gelmiş tarafsızlıktan bahsediyorsun.Evet sizin clanın konusu üzerine çok gidildi hatta tatbik etmek için başka hacklerin videoları çekildi.Burakkandökerin konusuna gelince kaldırılmış aynı sizdeki gibi şimdi açan arkadaş çok istiyorsa açar bende sabitlerim.Konuyu açan arkadaşın hızıra da ö.m atmasını istiyorsa diğer modlarında hesaplarını kontrol etmesini söyleyebilir.
Zamanında da bişey gelmedi şimdide gelmez merak etme sen.O konu yanlışlıkla falan silinmedi HakanKosovalı'nın emriyle ibrahim sildi.Siz burda istediğiniz mod yada admin hakkında konu açın bu nbkfabulanın hack olduğu gerçeğini değiştirmiyecek.Her kuyruk acısı olan konu açıyor anlamadım gitti.
Ya sen saf mısın ? Ben Burak'a powerlevel demiyorum.Senin kafan bu kadar çalışıyo işte.Konu Burak la ilgili değil forum moderetörleri hakkında

(09-14-2011 08:31 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Ohoo muratkara o işi kimseye denemedikleri kadar denemişlerdir ama sonuç vermedi 
Bilemicem Burak . Ama Geçmiş incelemeleri yapıyorlar. Benim hesap bu yüzden 1 Level oldu . Cok eski bir geçmişte Power Level yapılmış .
Ben safım mesele power değilse niye kendi konunuz üzerinden mesaj yazdın? Moderatörler hakkındaysa sana dedimki sizin clanınızdan biri bu yapılanın örneğini yaptı daha önce o zaman niye sesin çıkmadı?Ben de diyorumki adam konuyu yeniden açsın sabitleyim sen ahrazlısın anlamıyorsun.