Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Burakla ilgili konu nereye gitti?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4

Burak Kandöker

Bence konuyu yeniden açsın sabitleyelim olsun bitsin artık lanet olsun ne konuymuş Big Grin

Benimle ilgili çöpe taşınan konuyu sildim şimdi arkadaş istiyorsa yeniden açsın Admin izin veriyor sabit yapacak =P
(09-14-2011 08:39 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Bence konuyu yeniden açsın sabitleyelim olsun bitsin gitsin artık lanet olsun ne konuymuş Big Grin

okeyyy
(09-14-2011 08:39 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Bence konuyu yeniden açsın sabitleyelim olsun bitsin gitsin artık lanet olsun ne konuymuş Big Grin

bunca yorum konuyu sabitlemek için değil ben konuyu sildiğimde özur konusunu acın dedınız acmadım 10tane konu acsalardı sılmeyıp çöpe atsaydım gıne derdınız cunku yetkımı cıkarım ıcın kullandım burakda kactane konu acıldı dıyerek çöpe attı ona bakarsanda nbkfabula dıyede konu acıldı ama hıcbır konu çöpe tasınmadı ne olacak sımdı

Burak Kandöker

(09-14-2011 08:42 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]

bunca yorum konuyu sabitlemek için değil ben konuyu sildiğimde özur konusunu acın dedınız acmadım 10tane konu acsalardı sılmeyıp çöpe atsaydım gıne derdınız cunku yetkımı cıkarım ıcın kullandım burakda kactane konu acıldı dıyerek çöpe attı ona bakarsanda nbkfabula dıyede konu acıldı ama hıcbır konu çöpe tasınmadı ne olacak sımdı

Sizin konunuz nedir tam olarak bilmiyorum gerçekten ama benimle ilgili konuyu ben taşımadım sadece başka bir moderatör arkadaşıma bakmasını söyledim oda gerekeni yaptı çünki biliyor daha önce bu konuların açıldığını.

Sizin konunuz hakkında bir bilgim olsa birşeyler söylemek isterimde konu nedir birşey bilmediğim için yorum yapamıyorum
Ben bizim konu üzerimizden mesaj atmadım.Benim belirtmek istediğim neden bizim konu silinmedi de Burak ın konusu siliniyor?Bizde gerekli açıklamayı yaptık hatta hızır a bile atıldı o konu.Eee daha niye forumda konusu açılıyor.Hadi açılıyo ,tamam kapatılmadı konu.Eee ne diye ozaman Burak'ın açtığı konu siliniyor ? Benim taktığım konu bu . Ne Burak'ın nasıl level aldığı ne de bir başkası.Ama sizin derdiniz biz olmuşuz belli Wink
bencede taraf demiyelimde arkadaşını savunma var buda doğal birşey ama
Allahım ya bu nedır herkezı bı fesatlık sarmıs gıdıyor bu ne arkadasım bunun tabanı bır oyun
sız burda wtr ailesı olarak bır bırınıze destek cıkıcanıza napıyonuz ya

diyecek bir soz yok Burası TÜRKİYE

TaTy

Konu kapanmıştır.
http://www.youtube.com/watch?v=dXFaj8ODAzc
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler