Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundaki ve internetteki lag ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bende bazı sitelerdeki videoları açamadım zaten annem geldi Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Ama ben sitelerdeki geçişlerden falan memnunum. İnternette her hangi bi yavaşlama göremedim sizin bu konuyu görmeden önce Smile Şimdi sorun herkeste olduğunu görünce bende yavaşlama var mı ki acaba dedim kendime
aha vallahi yavaşlama var offf Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
ttnet Angry
Sabahtan beri böyle, kardeşim oyuna giremiyor, ben internete bağlanamıyorum. Arama yapılmıyor, çok yavaş. Bi' şey indirmeye kalkıyoruz 10-15 kb ile indiriyor.
AA öle demeyin ama Big Grin Türkeyede Fiper İnternet var Big Grin normal internette 30 dkde ındırdıgın şeyi Fiper internetle 30 saatte indirebiliriniz Wink |Türkiyenin Kaplumbağa Hızında Olan Fiber İnternetle Tanışma Vakti Big Grin Normal İnternetTen 100 kat daha yavaş !! Sende Katıl Tongue
oyun 2de bir kapanıyor. aynen lag.
neyse bu günde böyle geçti ya yüzde kasamadım charı
(09-14-2011 02:32 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Sabahtan beri böyle, kardeşim oyuna giremiyor, ben internete bağlanamıyorum. Arama yapılmıyor, çok yavaş. Bi' şey indirmeye kalkıyoruz 10-15 kb ile indiriyor.

avatarındaki kediye kıl oldum Big Grin
ttnetli olmadığıma şükrediyorum Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler