Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundaki ve internetteki lag ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(09-14-2011 01:08 PM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]
(09-14-2011 01:01 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]BEyler Az Önce Aradım Müşteri hizmetlerini ttnetin..TTNette sorun çkmiş türkiye genelinde Sad( Bir gün boyunca Sürecekmiş Sad bende güzelbi Cvp verdim Big Grin tahmin edin siz onu Big GrinBig Grin Bastım Kalayı Big Grin

10 dakikadır videonun açılmasını bekliyorum youtube da

1Gün sonra Kesin Açılır Big Grin

TTNET Yanımda Big Grin anladın sen onu Big GrinBig Grin
Hay ben bu ttnetin premium bitcek bugun level alıcaktım ne güzel Ss.gif
ALLAH BELANI VERSİN TTNET AngryAngryAngryAngry
1 gün bilemedik 1,5 Gün NET böyle Olacakmiş Big Grin TTnet e Çok Güzel Konuştugm İçin Mahkemeye Vereceklermiş Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Bu gün oyun oynanmaz düzelene kadar desenize.
Şimdi aradım ttneti net bi süre belirtemiyoruz diyor Türkiye genelinde bu sorun varmış en kısa zamanda onaracaklarmışta hay anasını ya Big Grin
HEhehe Big Grin Siz landan Bi CS atin en iyisi Big GrinBig GrinBig Grin olmadı Bf2 Atın Oda Olmadı Paintten Resim Çizin Big GrinBig GrinBig Grin
Alıntı:HEhehe Siz landan Bi CS atin en iyisi olmadı Bf2 Atın Oda Olmadı Paintten Resim Çizin
O dediklerini yapmaktansa forumda vakit geçirmeyi tercih ederim Wink
Herkezin Zevki Kendine Big Grin Bİz şimdi 16 Kişi LOCAL dan bf2 atalım bari Big Grin CS sarmaz Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
bakım falan vardır aynı sorun bendede var.
Evet.. 1 Gün Boyu Sürecek Bir Arıza Ve Tamiri Var Big Grin hayırlı Olsun Türkiyem Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler