Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundaki ve internetteki lag ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
net hala yavaş oyuna girmeyi denemiyorum bile !
Oyun girilcek gibi değil 5-7 dk önce girdim odalar ilerlemiyodu o kadar diyorum.
(09-14-2011 12:33 PM)infusion Yazılan: [ -> ]Lag kalktı arkadaslar herkes girebilir oyuna .
Metehan bu konudaki yorumları okursan görürsün http://forum.warrocktr.com/Konu-Kill-Dea...z1XuxXImM2

o aramızda bir espiri ya Big Grin uzun hikaye Big Grin
oke Smile
bendede yavaş nette gezemiyorum bune ya ? Ss.gif
Hala yavaş. Ben de benim pc de sorun var sanıp virüs taramsı falan yapıyodum. Big Grin Ne zamana düzelir acaba?
oh be benim internetim uydunet Big Grin internette sorun yok ama oyunda bi ara feci lag oldu
BEyler Az Önce Aradım Müşteri hizmetlerini ttnetin..TTNette sorun çkmiş türkiye genelinde Sad( Bir gün boyunca Sürecekmiş Sad bende güzelbi Cvp verdim Big Grin tahmin edin siz onu Big GrinBig Grin Bastım Kalayı Big Grin
pcde oyun yokki başka yeni format attım off Sad
(09-14-2011 01:01 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]BEyler Az Önce Aradım Müşteri hizmetlerini ttnetin..TTNette sorun çkmiş türkiye genelinde Sad( Bir gün boyunca Sürecekmiş Sad bende güzelbi Cvp verdim Big Grin tahmin edin siz onu Big GrinBig Grin Bastım Kalayı Big Grin

10 dakikadır videonun açılmasını bekliyorum youtube da Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler