02-16-2010, 10:35 PM
02-16-2010, 10:44 PM
(02-16-2010 10:23 PM)Can Yazılan: [ -> ]1:Demircan 25 yaşındaki bir insan gelip senin çarını çalmaz.
2:Hesabı çalan kişi 10 yaşında olsa bu oyunu oynamaz.
3:Çarının çalıcısını inşallah bulabilirsin.
İnsan Oğlundan Herşey Beklenir..
02-16-2010, 11:02 PM
Yorum Yok.
-Emek Hırsızı denir buna şimdi desenki bunun diğer tarafıda var. Oyunun diğer tarafıda mı olur diyecek
Emek var Orda Emek ..!
-Üzülme hacı. OYun Sonuçta tek üzülüceğin nokta 120 Tl

-Emek Hırsızı denir buna şimdi desenki bunun diğer tarafıda var. Oyunun diğer tarafıda mı olur diyecek
Emek var Orda Emek ..!-Üzülme hacı. OYun Sonuçta tek üzülüceğin nokta 120 Tl

02-16-2010, 11:04 PM
Zaten parama üzlüyorum .
TaTy
02-16-2010, 11:06 PM
(02-16-2010 10:34 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Sen ID , şifreni kimseye vermezsen kim çalacak o hesabı ?(02-16-2010 10:32 PM)TheRevolters Yazılan: [ -> ]Hesabınızı başkasına vermeyin , neden veriyorsunuz ? K2 Network bu konuda gerekli açıklamayı yaptı zaten
K2Pixel yazan
Alıntı:Son zamanlarda oyuncuların oyun veya G1 hesaplarını çalmak amaçlı bir takım sahte e-mailler gönderilmektedir.
HERHANGİ bir oyuncuya kesinlikle hesap şifrenizi VERMEYİN!
Hiç bir K2Network çalışanı sizden hesap adınızı veya şifrenizi istemeyecektir.
Herhangi bir oyuncu sizden şifrenizi isterse (herhangi bir nedenden dolayı) hemen screenshot çekip, K2Pixel'e gönderin.
Bununla birlikte hiç bir oyuncuyu hack almak için MSN'nize eklemeyin. Bu oyuncular size virus dosyası gönderip, MSN bilgilerinizi çalıp, tüm MSN listenizdekilere aynı virus'u göndericektir.
Hesaplarınıza sahip çıkın, emeğiniz boşa gitmesin.
İyi oyunlar.
kim kime ne charı veriyor arkadaşım char calındı diyor arkadaşım anlamadınmı ?
Ben betadan beridir oynuyorum kimseye vermedim kimsede çalmadı hesabımı ! Neden sizinki çalınıyor? He tabiki arkadaş kassın dimi oda böyle kasar işte.Akıllanın biraz .
02-16-2010, 11:08 PM
(02-16-2010 11:06 PM)TheRevolters Yazılan: [ -> ]Adam kimseye şifre id vermedim diyor calınan char benım değil arkadaşın merak etme kimseye id şifre verdiğimiz yok adam vermedim diyorsa vermemiştir(02-16-2010 10:34 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Sen ID , şifreni kimseye vermezsen kim çalacak o hesabı ?(02-16-2010 10:32 PM)TheRevolters Yazılan: [ -> ]Hesabınızı başkasına vermeyin , neden veriyorsunuz ? K2 Network bu konuda gerekli açıklamayı yaptı zaten
K2Pixel yazan
Alıntı:Son zamanlarda oyuncuların oyun veya G1 hesaplarını çalmak amaçlı bir takım sahte e-mailler gönderilmektedir.
Herhangi bir oyuncu sizden şifrenizi isterse (herhangi bir nedenden dolayı) hemen screenshot çekip, K2Pixel'e gönderin.
Bununla birlikte hiç bir oyuncuyu hack almak için MSN'nize eklemeyin. Bu oyuncular size virus dosyası gönderip, MSN bilgilerinizi çalıp, tüm MSN listenizdekilere aynı virus'u göndericektir.
İyi oyunlar.
Ben betadan beridir oynuyorum kimseye vermedim kimsede çalmadı hesabımı ! Neden sizinki çalınıyor? He tabiki arkadaş kassın dimi oda böyle kasar işte.Akıllanın biraz .
02-16-2010, 11:16 PM
Ya neden şifrelerinizi veriyorsunuz anlamıyorum ki ortak mı arıyorsun zamanın mı yok ver tanıdığın güvendiğin birine...
Charına yazık 57 level kendi halinde kas işte yada güvendiğin biriyle paylaş
Ama bütün herşeyi değiştirmişlerse işin çok zor...
Şimdiden geçmiş olsun bu arada bunlar charına nc basarlar bide utanmadan söyliyim...
Charına yazık 57 level kendi halinde kas işte yada güvendiğin biriyle paylaş

Ama bütün herşeyi değiştirmişlerse işin çok zor...
Şimdiden geçmiş olsun bu arada bunlar charına nc basarlar bide utanmadan söyliyim...

02-16-2010, 11:18 PM
(02-16-2010 11:06 PM)TheRevolters Yazılan: [ -> ](02-16-2010 10:34 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Sen ID , şifreni kimseye vermezsen kim çalacak o hesabı ?(02-16-2010 10:32 PM)TheRevolters Yazılan: [ -> ]Hesabınızı başkasına vermeyin , neden veriyorsunuz ? K2 Network bu konuda gerekli açıklamayı yaptı zaten
K2Pixel yazan
İyi oyunlar.
Keyloger(adware)ları anti-virus programları kolay kolay bulamıyor.+Hotmail Dosyaları-Ve İnternet cafeler. Ve o çok güvendiğiniz arkadaşlar...
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin( Klişe oldu ama. )
Allaha şükür bugüne kadar 1 hesabıma bile birşey olmadı.
-Kassın diye verilen oyuncuları görüyoruz. Aç wallı aç sınırsız sp'yi aç hs hack'i sonraniye ban yedim...
(YANLIŞ ANLAŞILMASIN GENELLEME YAPIYORUM..!)
02-16-2010, 11:21 PM
(02-16-2010 11:08 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Bir char nasıl çalınır arkadaşım?(02-16-2010 11:06 PM)TheRevolters Yazılan: [ -> ]Adam kimseye şifre id vermedim diyor calınan char benım değil arkadaşın merak etme kimseye id şifre verdiğimiz yok adam vermedim diyorsa vermemiştir(02-16-2010 10:34 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Sen ID , şifreni kimseye vermezsen kim çalacak o hesabı ?(02-16-2010 10:32 PM)TheRevolters Yazılan: [ -> ]Hesabınızı başkasına vermeyin , neden veriyorsunuz ? K2 Network bu konuda gerekli açıklamayı yaptı zaten
K2Pixel yazan
İyi oyunlar.
Bunun bir açıklaması yok demek ki arkadaşımız ID'sini ve Şifresini vermiş ki adamlar çalmış yoksa nasıl çalınır bu char anlamıyorum ki...
Vermedim kimseye diyorsun ''MuRdoc34'' O zaman nasıl çaldırıyorsun?
02-16-2010, 11:23 PM
bilmeden konuşmayın