Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çalınan charım için ;
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar darkplac3x adlı charım eski adıyla onlytiqer'ı bu forumda auratic adlı kullanıcı ve bahri adında biri çaldı. Yardım edin lütfen benim o charda 120 milyonluk itemim var. Adamların yaşları 10 olsa bişi demem cocuktur derim geçerim . Adamlar 25 yaşında ya 25 . Evlencek yaş aga .Ne ya bu ? Agladım ya ben bu char için . Yardım edin adminler lütfen . Gizli sorusu ID charın adı bende var ..
1:Demircan 25 yaşındaki bir insan gelip senin çarını çalmaz.
2:Hesabı çalan kişi 10 yaşında olsa bu oyunu oynamaz.
3:Çarının çalıcısını inşallah bulabilirsin.
Simdi beddua edicem ama onların bana ettiği küfürlerin yanında hiç kalır.. İnşallah sabaha cııkmazsınız inşallah ananız babanız rededer sizi evlatlıktaan. Bi' gün başınıza bişi gelirse beni aklınıza getirin. Oyunda olmaz ama başka bir şeyde olur . Alın başınıza çalın Haram zıkkım olsun. Ne haliniz varsa görün .
Demircan çok duygusal sözler ağlayasım geldi Big GrinBig Grin Tongue

Üzülme kardeş...
(02-16-2010 10:23 PM)Can Yazılan: [ -> ]1:Demircan 25 yaşındaki bir insan gelip senin çarını çalmaz.
2:Hesabı çalan kişi 10 yaşında olsa bu oyunu oynamaz.
3:Çarının çalıcısını inşallah bulabilirsin.

çalar çalar o şerefsizlerden herşey beklenir demişlerdi o clana girmeyin söver atar charınızıda calarlar
Ben ağladım sende ağla Big GrinBig Grin ama evet 25 yaşında adam. Utanır kendinden inşallah . ALLAH BİN BİR TÜRLÜ BELASNIZ VERSİN.
(02-16-2010 10:25 PM)Can Yazılan: [ -> ]Demircan çok duygusal sözler ağlayasım geldi Big GrinBig Grin Tongue

Üzülme kardeş...

Çokmu komik kardeşim senın basına gelince bende gülerim kıs kıs yardım etmeyeceksen yorum yazma
sergen keşke cıkmadan clandaki herkezi silseydik Big GrinBig Grin
(02-16-2010 10:28 PM)muRdoc34 Yazılan: [ -> ]sergen keşke cıkmadan clandaki herkezi silseydik Big GrinBig Grin

Murat attı herkezi zaten chairler hariç kimse yoktu
Can başına gelirse bu sözleri söyleyenlere nasıl sinir olucağını biliyosun.Ayrıca muRdoc34 gizli sorunu biliyorsan şifreni değiştirebilirsin.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler