Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çalınan charım için ;
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Sergen tandık boşver . Takılsın o *** kendi capında salak zaten kıskandılar beni murdoc34'ü opk'dayken vermişler ss'mi .

Yazıya dikkat
cucullar clanından bu beklenir zaten... charda çalarla küfür edip adamda atarlar
Evet soner abi

haklısın benim başıma gelse bende demircan kadar üzülürüm.
Gizli sorusunu biliyorum ama msn ? degsitmiştir o allahın belaları . Ayrıca ıd falan da biliyorum .

TaTy

Hesabınızı başkasına vermeyin , neden veriyorsunuz ? K2 Network bu konuda gerekli açıklamayı yaptı zaten
K2Pixel yazan

Alıntı:Son zamanlarda oyuncuların oyun veya G1 hesaplarını çalmak amaçlı bir takım sahte e-mailler gönderilmektedir.

HERHANGİ bir oyuncuya kesinlikle hesap şifrenizi VERMEYİN!

Hiç bir K2Network çalışanı sizden hesap adınızı veya şifrenizi istemeyecektir.

Herhangi bir oyuncu sizden şifrenizi isterse (herhangi bir nedenden dolayı) hemen screenshot çekip, K2Pixel'e gönderin.

Bununla birlikte hiç bir oyuncuyu hack almak için MSN'nize eklemeyin. Bu oyuncular size virus dosyası gönderip, MSN bilgilerinizi çalıp, tüm MSN listenizdekilere aynı virus'u göndericektir.

Hesaplarınıza sahip çıkın, emeğiniz boşa gitmesin.

İyi oyunlar.
Demircan baştan sona kadar çarının

1:Id sini
2:Şifresini
3:Msnsini

değiştirmişler.

Tekrar geçmiş olsun.
msni değiştirdiyse ve gizli sorunuda biliyorsa işin zorSad
(02-16-2010 10:25 PM)Can Yazılan: [ -> ]Demircan çok duygusal sözler ağlayasım geldi Big GrinBig Grin Tongue

Üzülme kardeş...

Adam burda üzüntüsünü paylaşıyor sen dalga geciyorsun,oldumu şimdi sana yakıştı mı Smile Smile
(02-16-2010 10:32 PM)TheRevolters Yazılan: [ -> ]Hesabınızı başkasına vermeyin , neden veriyorsunuz ? K2 Network bu konuda gerekli açıklamayı yaptı zaten
K2Pixel yazan

Alıntı:Son zamanlarda oyuncuların oyun veya G1 hesaplarını çalmak amaçlı bir takım sahte e-mailler gönderilmektedir.

HERHANGİ bir oyuncuya kesinlikle hesap şifrenizi VERMEYİN!

Hiç bir K2Network çalışanı sizden hesap adınızı veya şifrenizi istemeyecektir.

Herhangi bir oyuncu sizden şifrenizi isterse (herhangi bir nedenden dolayı) hemen screenshot çekip, K2Pixel'e gönderin.

Bununla birlikte hiç bir oyuncuyu hack almak için MSN'nize eklemeyin. Bu oyuncular size virus dosyası gönderip, MSN bilgilerinizi çalıp, tüm MSN listenizdekilere aynı virus'u göndericektir.

Hesaplarınıza sahip çıkın, emeğiniz boşa gitmesin.

İyi oyunlar.

kim kime ne charı veriyor arkadaşım char calındı diyor arkadaşım anlamadınmı ?
Bilgi için sağol mehmet abi.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler