Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Farkındamısınız ? (WarRock)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
WarRock'da iyi bir ivme yalakadı hack konusunda artık girdiğimiz her odada kafamıza bomba yağmıyor tabi gene hack var ama şahsen tek tük görüyorum giderek iyi oldunu görüyorum belki wh vardır ama uzun zamandan ne opk dalıyor odalarıma nede uçan birileri bir iyileşme var gibi ne dersiniz ?

Ankete katılın
1 haftaya kadar bayadır görmüyordum , birazcık arttılar . Ama çok şükür eskisi gibi değil
Sana katılıyorum Berkay.
Aynen berkayCIGIM oyunda hack gözle görülür bir azalış yaşadı.
Yok abi yok herkes wh bundan % 893747218643857342379 eminim sonra çarlar güvenliksiz hep soyuluyor ondan sonra herşey para oldu yani ulaşılmaz bir şey yok eskiden preli olanlara abi diyoduk şimdi...
(08-22-2011 03:12 AM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Yok abi yok herkes wh bundan % 893747218643857342379 eminim sonra çarlar güvenliksiz hep soyuluyor ondan sonra herşey para oldu yani ulaşılmaz bir şey yok eskiden preli olanlara abi diyoduk şimdi...

Yakışıklı postcu forum leveline bak Big Grin Ne zaman kayıt oldun da ne zaman o lwl e geldin Big Grin
(08-22-2011 03:18 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(08-22-2011 03:12 AM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Yok abi yok herkes wh bundan % 893747218643857342379 eminim sonra çarlar güvenliksiz hep soyuluyor ondan sonra herşey para oldu yani ulaşılmaz bir şey yok eskiden preli olanlara abi diyoduk şimdi...

Yakışıklı postcu forum leveline bak Big Grin Ne zaman kayıt oldun da ne zaman o lwl e geldin Big Grin

Ne yapıyım lagım pıngım 999 bura artık ana sayfam Tongue
Lagg bir kere var , hackerlar kesilmez adamlar update'den 1 saat sonra yeni hack cıkarıyorlar !!
(08-22-2011 03:09 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]WarRock'da iyi bir ivme yalakadı hack konusunda artık girdiğimiz her odada kafamıza bomba yağmıyor tabi gene hack var ama şahsen tek tük görüyorum giderek iyi oldunu görüyorum belki wh vardır ama uzun zamandan ne opk dalıyor odalarıma nede uçan birileri bir iyileşme var gibi ne dersiniz ?

Ankete katılın

[Resim: 3654.jpg]

Al sana opk o zaman bi kaç saat önce alındı bu ss Smile
daha şimdi bariz wh olan bi adam yüzünden odadan çıktım...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler