Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Farkındamısınız ? (WarRock)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(08-22-2011 03:18 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(08-22-2011 03:12 AM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Yok abi yok herkes wh bundan % 893747218643857342379 eminim sonra çarlar güvenliksiz hep soyuluyor ondan sonra herşey para oldu yani ulaşılmaz bir şey yok eskiden preli olanlara abi diyoduk şimdi...

Yakışıklı postcu forum leveline bak Big Grin Ne zaman kayıt oldun da ne zaman o lwl e geldin Big Grin
F.dana 2010 da kayıt oldu sen 2011 yeterli cevap sanırım?
Evet belki azalış oldu ama artık odalarda whden çok wh diyen adam çoğaldı.Onlarda sinir bozucu Angry
İnsanlar speed, opk gibi hackleri belli ederek kullanarak odadan atılmayı istemiyorlar o yüzden Wall Hack denilen ve diğer oyuncuların anlıyamıyacağı çeşitte hackler kullanılıyor ki böylelikle daha kötüye gidiyor Smile
(08-22-2011 03:10 AM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]1 haftaya kadar bayadır görmüyordum , birazcık arttılar . Ama çok şükür eskisi gibi değil
(08-22-2011 03:45 AM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]İnsanlar speed, opk gibi hackleri belli ederek kullanarak odadan atılmayı istemiyorlar o yüzden Wall Hack denilen ve diğer oyuncuların anlıyamıyacağı çeşitte hackler kullanılıyor ki böylelikle daha kötüye gidiyor Smile

katılıyorum 2,3 el üst üste aynı adamı al hemen wh işte hacksın tw ver bakıcam

Sherlock

Ben nickim büyüdü büyüyeli hiç rastlamadım, sövmüyolar bile ben odadayken.

Çok keyifli yıh yıh.
Lan ne eksilmesi oglum dalga mı geciyonuz sinir hastası oldum hacklerden Angry
Benim bir taktiğim var Big Grin wh leri anlamak için bug'dan adama bakıyorum adamda bana bakıyorsa f11 çekiyorum oda bana f11 yaparsa wh'tir.İşte geçen gün aynısını yaptım wh dedim adama adam hemen opk açtı adama oylama başlatıyorlar çıkıp giriyor oylama başlatıyorlar çıkıp giriyor bir de küfür etti bana bana değil bide ana bacı offfff ağzıma ne gelirse pislik herif hak yemek lan bu resmen para yatırıyoruz biz bu oyuna.
Bazen duvarları yumrukladığım oluyor hacker şerefsizleri yüzünden.Adamlar hem suçlu hem güçlü m045.gifchair.gifchair.gifchair.gifchair.gifchair.gifchair.gifchair.gifchair.gif
Katılıyorumvictory.gif
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler