Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Farkındamısınız ? (WarRock)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
eskisi gibi değil evet
Oyunun %60 civarı wall hack kullanıyor.Bir çok +50 levelde wall hack var.Eskisi gibi diğer bebelerde opk felan kullanmıyor.Fakat yapılan wall hackler artık belli oluyor.Wall yapan insanlarla oynaya oynaya tecrübe kazandık artık Big Grin bi hareketinde anlıyoruz adamın hack olduğunu.Anlamıyorum ne zevk alıyorlar wall hackle oynamaktan ?
(08-22-2011 11:20 AM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]Oyunun %60 civarı wall hack kullanıyor.Bir çok +50 levelde wall hack var.Eskisi gibi diğer bebelerde opk felan kullanmıyor.Fakat yapılan wall hackler artık belli oluyor.Wall yapan insanlarla oynaya oynaya tecrübe kazandık artık Big Grin bi hareketinde anlıyoruz adamın hack olduğunu.Anlamıyorum ne zevk alıyorlar wall hackle oynamaktan ?

Zevk için oynamıyor veletler sırf sinir etmek ve level almak için ama level alsa nolcak o şerefsizlerden banlanmıcaklar mı eninde sonunda
(08-22-2011 03:22 AM)Mustafa AKDOĞAN Yazılan: [ -> ]
(08-22-2011 03:09 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]WarRock'da iyi bir ivme yalakadı hack konusunda artık girdiğimiz her odada kafamıza bomba yağmıyor tabi gene hack var ama şahsen tek tük görüyorum giderek iyi oldunu görüyorum belki wh vardır ama uzun zamandan ne opk dalıyor odalarıma nede uçan birileri bir iyileşme var gibi ne dersiniz ?

Ankete katılın

[Resim: 3654.jpg]

Al sana opk o zaman bi kaç saat önce alındı bu ss Smile

Bu adamı unutamıyorumki.Korkulu rüyamız oldu Big Grin

WarRock Herzamanki gibi yenilikler olsada yerinde saymaya devam ediyor
Düzelmeye başladı ama tamamen bitmedi bitemez
oyunda wall hack denilen adamların belki %30'u gerçekten hacktir. Millet öldüğü zaman ağlamayı seviyor. Artık alışın buna karşı oynamaya. Adam ha wall hack açmış ya bugla duvarı açıp oynamış ne farkı var. 2 side benim gözümde hack. 2 hafta sonra dün girdim oyuna millet ne buglar yapıyor. Benim için o adamla wall hack yapan adamın farkı yok.
(08-22-2011 01:33 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]oyunda wall hack denilen adamların belki %30'u gerçekten hacktir. Millet öldüğü zaman ağlamayı seviyor. Artık alışın buna karşı oynamaya. Adam ha wall hack açmış ya bugla duvarı açıp oynamış ne farkı var. 2 side benim gözümde hack. 2 hafta sonra dün girdim oyuna millet ne buglar yapıyor. Benim için o adamla wall hack yapan adamın farkı yok.

Bug oyunun hatası bugger da onu yapan oyuncu.Şimdi biz oyunun hatalarından faydalanıyorsak suç bizim mi?Ben bugu bilipte bugsuz oynayan oyuncu var mı onu bile bilmiyorum.
Geçenlerde bi adamın bug ss ni gönderdim(duvarın içine girmiş halde) adamların yazdığı cevap ilgileneceğiz oldu.İşe bak ve o adamı ben dün gördüm kaç level atlamış ve çok uzun zaman geçmiş adamda hala bir sorun yok.Sürekli takip ettim ban falam yermi diye tık yok.Yani adamlar hatalarından memnun bizde onların hatalarından faydalanmaktan memnunuz ha olmayanlarda olabilir.
Dediğiniz gibi opk lar falan azaldı hep .Ama lag sorunu devam ediyor. . Birde şu bilerek lag yapan programları engellemeleri lazım. Adamlar 999 gezinio.En kötü net bile 999 olamaz yani.Ayrıca opk dediğiniz gibi kalktı denebilecek kadar az .Fakat her odada en az 3 tane wh var.Son zamanlarda bıktım oyunu oynamaktan.Nerdeyse bırakıcak duruma geldim.Çünkü bu oyunu zevk için oynuyoruz .Sinir sahibi olmak için değil.
Adminler yatıyo warrockda hiç hackmış falan bence hackleri onlar sağlıyor parayla çözümüde patch sonra yeni hack yeni patch Angry
Azalmış gibi görünse de bence devam ediyor. Sadece opklar azaldı. Whler hala var.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler