Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: köpek almak istiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
köpek alıcam köpeği olanlar tavsiye versin lütfen evde yada bahçede beslicem havlamaması gerek.köpek besleyen varsa yardımcı olsunSmile
golden retriever tam bahcelik süs köpegi gibi cok tatlı
Bu forumda kedi satılıyor Smile
(08-21-2011 11:57 PM)ftsystem Yazılan: [ -> ]köpek alıcam köpeği olanlar tavsiye versin lütfen evde yada bahçede beslicem havlamaması gerek.köpek besleyen varsa yardımcı olsunSmile

Havlamaması lazım derken? havlamayan köpek mi olurmuş.Golden retriever lar çok tatlı oluyorlar ben beslemiyorum ama arkadaşımda var
rottweiler
Arkadaş golden önermiş ama ben besledim tavsiye etmem.Tatlı bir hayvan fakar çok ilgi istiyor.Diğer köpeklerden uğraştırıcı tüylerini n yumuşak olamsını istiyosan pudra gibi bi tozla belirli aralıklarla sürüp tarıyorsun v.s.

Bana sorarsan köpek beslemiş kişi olarak Beagle öneririm.Ev köpeğidir denilebilir.Küçük sevimlli çocuklarla ve çoğu köpek türleriyle iyi anlaşır.Pek havlamaz ama arada yüksek sesle ulur.Tatile felan pek gidiyorsanız tek kalamazlar.Böyle durum varsa 2 tane almanı öneririm fazla süre yalnız kalırlarsa ölebiliyorlarda Smile
(08-22-2011 12:00 AM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]golden retriever tam bahcelik süs köpegi gibi cok tatlı

goldenlar yalnız kalamıyo diye biliyorum bahçede çalarlar yabancılara karşı salak bi köpek rot da çok tipsiz be sevicek köpek degıl.evde besleyebilir miyim
goldenı tuy sorunu falan var diyolar ?
(08-22-2011 12:08 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]
(08-21-2011 11:57 PM)ftsystem Yazılan: [ -> ]köpek alıcam köpeği olanlar tavsiye versin lütfen evde yada bahçede beslicem havlamaması gerek.köpek besleyen varsa yardımcı olsunSmile

Havlamaması lazım derken? havlamayan köpek mi olurmuş.Golden retriever lar çok tatlı oluyorlar ben beslemiyorum ama arkadaşımda var

Havlamayan köpekmi olur doğru tabi Big Grin Big Grin Big Grin
Le biran konunun baslıgını "köpek olmak istiyorum" diye okudum Big GrinBig Grin
2 tane safkan sivas kangalım, 2 tane golden retrieverım var. Bide husky almayı düşünüyorum. Sana tavsiyem boxer falan al pek havlamazlar. Alman kurdu falan çok havlar. Goldenlarda gürültücüdür çok. Huskyler çok havlamaz ama ulurlar.
Tam olarak hangi özellikleri aradığını söylersen daha çok yardımcı olabilirm.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler