Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: köpek almak istiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
evde yalnız kalabilicek.sevimli oyuncu ama tüy sorunuda olmaması gerek beagle ın safı zor bulunuyo diye biliyorum.oyle kolay bakılabilicek sevimli bişi işte Smile
(08-22-2011 12:19 AM)ftsystem Yazılan: [ -> ]evde yalnız kalabilicek.sevimli oyuncu ama tüy sorunuda olmaması gerek beagle ın safı zor bulunuyo diye biliyorum.oyle kolay bakılabilicek sevimli bişi işte Smile

Kangal.Yalnız kalıyor,sevimli,tüy sorunu yok safda bulursun Big Grin
Beagle iyidir kısa tüylü oyuncu.
Bi bak istersen.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1...=1&theater
Golden al ama insan gibi bakıcaksan
Bahçen filan varsa pitbull al bakacaksan rot olur jack russelllarda güzeldir.Havlamayan köpek olmaz havlamaması için alıştırcaksın yöntemleri var araştırırsan sütten kesildikten sonraki 3 ay boyunca alıştırcaksın zahmetlidir bakmak ama alıştıktan sonra seni bırakmaz.
Arjantin Dogo almanı tavsiye ederim tüyleri sert ve kulakları kısadır heleki iyi bi eğitim ve şefkat gösterirsen süper bi köpeğe sahip olursun. Böyle içinde sinsilik çok fena saldırı köpeği gibi gözüksede okul dönüşünde arkadaşlarla bi bahçenin demirli bi kapının arkasında uyuyordu biz gördük hemen yanına gittik oda hemen ayaklandı kafasını o demirlerin arasından uzatıp bizim şefkatimizi istiyodu. Yaklaşık 15 dakika falan sevdik birazda morali üzgün gibiydi ama çok dehşet köpektir bence onu al. İlk gördüğümde yanına yaklaşamadımda sonradan baya güzeldi
şöle ç.k(ü) kadar olan köpekler varya Big Grin koluna kıstır dolaştır Big GrinBig Grin ondan al
En iyisi mavi bir kuş al sora yanınada bi kedi keyfine diyecek olmaz Big Grin
(08-22-2011 12:56 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]şöle ç.k(ü) kadar olan köpekler varya Big Grin koluna kıstır dolaştır Big GrinBig Grin ondan al

hahahaBig GrinD
Pembroke Welsh Corgi veya Pomeranian al derim.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler