Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: köpek almak istiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bir tane kuş kadar süs köpeği al adınıdı "KONT" koy . Çok yapıyorlar Smile
(08-22-2011 12:45 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Arjantin Dogo almanı tavsiye ederim tüyleri sert ve kulakları kısadır heleki iyi bi eğitim ve şefkat gösterirsen süper bi köpeğe sahip olursun. Böyle içinde sinsilik çok fena saldırı köpeği gibi gözüksede okul dönüşünde arkadaşlarla bi bahçenin demirli bi kapının arkasında uyuyordu biz gördük hemen yanına gittik oda hemen ayaklandı kafasını o demirlerin arasından uzatıp bizim şefkatimizi istiyodu. Yaklaşık 15 dakika falan sevdik birazda morali üzgün gibiydi ama çok dehşet köpektir bence onu al. İlk gördüğümde yanına yaklaşamadımda sonradan baya güzeldi

Arjantin Dogo değil Dogo Argentino onlardan 2 tanesi yaban domuzu avlıyor.Ayrıca pitbull , dogo argentino gibi köpeklerin Türkiye'de bakılması yasaktır.Dogolar 11 köpeğin birleşiminden oluşmuştur evde çok sakin olabilirler ama saldırmaya başladımı tutamazsın Smile
Ben de saf kan husky tavsiye ederim. Ama mümkünse annesinden çok erken ayrılmış olmasın; yeni ortamına alışamıyor ve maalesef ölüyorlar. Ben ilk husky aldığımda o hatayı yapmış idim ve sadece 5 gün dayanabilmişti. Malum, çok duygusal bir köpek türüdür husky. Ancak, alıştıktan sonra sahibine karşı en sadık olan cinstendir. (Hatta kimileri en sadığı olduğunu iddia eder. Başka tür köpek beslemediğim için bilemeyeceğim. Tongue) Şu an marcus adında 2 yıllık bir husky'im var ve sanırım hiçbir köpeğe değişmem. Özellikle o buz mavisi gözlerini... DOST
(08-22-2011 01:17 AM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Ben de saf kan husky tavsiye ederim. Ama mümkünse annesinden çok erken ayrılmış olmasın; yeni ortamına alışamıyor ve maalesef ölüyorlar. Ben ilk husky aldığımda o hatayı yapmış idim ve sadece 5 gün dayanabilmişti. Malum, çok duygusal bir köpek türüdür husky. Ancak, alıştıktan sonra sahibine karşı en sadık olan cinstendir. (Hatta kimileri en sadığı olduğunu iddia eder. Başka tür köpek beslemediğim için bilemeyeceğim. Tongue) Şu an marcus adında 2 yıllık bir husky'im var ve sanırım hiçbir köpeğe değişmem. Özellikle o buz mavisi gözlerini... DOST

Huskylerin bembeyaz tüylü mavi gözlüleri çok güzel oluyor.Bende bi pitbull ya da jack russell beslemek isterdim Smile
(08-22-2011 01:17 AM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Ben de saf kan husky tavsiye ederim. Ama mümkünse annesinden çok erken ayrılmış olmasın; yeni ortamına alışamıyor ve maalesef ölüyorlar. Ben ilk husky aldığımda o hatayı yapmış idim ve sadece 5 gün dayanabilmişti. Malum, çok duygusal bir köpek türüdür husky. Ancak, alıştıktan sonra sahibine karşı en sadık olan cinstendir. (Hatta kimileri en sadığı olduğunu iddia eder. Başka tür köpek beslemediğim için bilemeyeceğim. Tongue) Şu an marcus adında 2 yıllık bir husky'im var ve sanırım hiçbir köpeğe değişmem. Özellikle o buz mavisi gözlerini... DOST

Husky ... Eniştem besliyordu . Daha çok küçükken arkadaşı yavru olarak vermiş , eniştem büyütmüştü . Gerçekten gözleri çok güzel ve bir o kadar da samimi bir köpek .

Sıcaklığa dikkat etmek gerek Husky de . Burda eniştemin arkadaşının da husky si varmış . Uzun yoldan yürüyerek gelirken köpek bayılmış . Kanala atmışlar , 2 dk sonra çıkmış gelmiş Big Grin
Beagle çok tatlı bi ' şey yaaa Big Grin
(08-22-2011 12:00 AM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]golden retriever tam bahcelik süs köpegi gibi cok tatlı

Bende öneririm tabiki golden ama tüylü olduğu için ev için pek uygun bi köpek diye düşünmüyorum.Labrador u öneririm.Bende vardı.Aynı golden fakat tüysüzü.Tatlı ve akıllı hayvan hem havlamıyoduda.Ben hiç özel eğitim vermediğim halde yavrudan beri bende olduğundan ne desem yapıyodu ama çalındı Ss.gif Dediğim gibi Labrador Wink Ama Çin aslanıda olabilir.Mükemmel bi görünümü var Smile
ya abicim sen kısa kes ya Big Grin bildiğin sokak köpekleri tarzında bişeyler alsana Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Köpek türlerini falanda çok bilmem şuna bak Biyolojik canlı değil mi pehhh Big Grin Big Grin
Jack Russel

[Resim: iris49_jack_russel_mayo_land.jpg]

Jack Russel hakkında bilgi için TIKLA

Beagle

[Resim: Beagle2WDHo_Ap6D.jpg]

Beagle hakkında bilgi için TIKLA

Çok cana yakın,yaşam dolu ve oyun oynamayı seven cins köpeklerdir. Smile
Tebrik ettim seni o köpekler güzeldir işte öyle bişey al Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler