Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: '' KaanTopal '' Bunların Alayına Gider... :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

Burak Kandöker

Kaan abinin s2000'lerle videosu var zaten bu video bişey değil =)
Çok gereksiz. Sonra kaza yapınca haberlere konu oluyorlar.
(08-20-2011 09:33 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Kaan abinin s2000'lerle videosu var zaten bu video bişey değil =)

o video bu seriden zaten =D

Burak Kandöker

(08-20-2011 10:30 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(08-20-2011 09:33 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Kaan abinin s2000'lerle videosu var zaten bu video bişey değil =)

o video bu seriden zaten =D

bende değil demedim zaten Big Grin
(08-20-2011 10:25 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Çok gereksiz. Sonra kaza yapınca haberlere konu oluyorlar.

Bugatti veyron ile fotoğraf çektiren birine bu yorumu yakıştıramadım =D
adamlar sağdan soldan geçiyorlar tamam anladık paranız çok ama olmaz işte sağdan sollanırmı yarış pistimi ora

Burak Kandöker

(08-20-2011 10:47 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]adamlar sağdan soldan geçiyorlar tamam anladık paranız çok ama olmaz işte sağdan sollanırmı yarış pistimi ora

Adı üstünde ''Sollamak'' soldan geç dimi ya en soldaysan bariyerden atla =D
(08-20-2011 10:48 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]
(08-20-2011 10:47 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]adamlar sağdan soldan geçiyorlar tamam anladık paranız çok ama olmaz işte sağdan sollanırmı yarış pistimi ora

Adı üstünde ''Sollamak'' soldan geç dimi ya en soldaysan bariyerden atla =D

DBig Grind mete yaptı yapacagını mete ret aldınmı la ne yaptın
Bunlar Ondekı Trafık yapan canavarları Geçerek kendı Trafiklerini Açıyorlar Smile

Örnek : KaanTopal Big Grin

Şahsen Makas Bır zevk ve adrenalin İşi Smile
(08-20-2011 10:55 PM)Muhammet Keskin Yazılan: [ -> ]Bunlar Ondekı Trafık yapan canavarları Geçerek kendı Trafiklerini Açıyorlar Smile

Örnek : KaanTopal Big Grin

Şahsen Makas Bır zevk ve adrenalin İşi Smile

Makas gereksiz alınan rikstir

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

Ben ve benim gibi bir çok insan karşısında birisi makas yapıyorsa eğerki o araç önüne girecek pozisyonda ise o boşluğu bir anda kapatır. Makas yapan kişi hızlı olduğu için kolay kolayda arabayı toparlayamaz.

Arabayı hızlı kullanıyor olabilirsiniz ama seri bir şekilde sağ sol yapmak tamamen bir risktir. Siz sağa çekilirken başkası sola kayıyorsa çarpışabilirsiniz vede o şeritten bir sağa daha kayarsanız güvenlik şeridinde duran araca çok fena çarpabilirsiniz.

Hızlı gidecekseniz sol şeride geçin vede şeridin hızından düşük hızlı ilerleyen araç varsa önünüzde veya boşluğu değerlendirmeyen selektör yapın geçin ama sağ şeride çekilmeyi çok zor durumlar dışında yapmayın. Ne yazıkki günümüzdeki pek çok genç Need For Speed Underground nesili olduğu için bu tip riskli olaylar çok gerçekleşiyor.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler