08-21-2011, 02:12 AM
(08-21-2011 12:36 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ](08-20-2011 11:53 PM)Muhammet Keskin Yazılan: [ -> ]Bır kere Kullandığın araç cok onemlı Gencler 206 106 citroen Hep kısa araçları secıyorlar makas ıcın yada ne bılıyım ama once arabanın huyunu bılmem lazım. Yanı altındakı arabaya gore ve baskalarının hayatını rıske atmayarak eğlenmelısın. Benım Basıma geldı Allah korudu Reno clio 'yla yaptım Kağıt araba olduğu Icın olduğum yerde dondum Ama Tabı s2000 hersey oyle olmuyor yanı Gencler Asırı dozunu kacırıyor Araba konusunda Demek ıstediğim...
Mesala Bu Araçla Dıkkatlı ve ıyı söförsen Kolay kolay Bir yere Girmessin. Afallamazsın. Izleyın ve Araçtakı Motoru ve Frenı Gorun. ama tabı hersey araçla Bıtmıyor...
http://www.facebook.com/video/video.php?...3&comments
Bakın buda başka bır vıdeo Burda ise turkler Altındakı araç Bmw Tamam sağlam Araç Ama Bızımkıler Aşırı Dozunu kacırıyor Yanı Bır gun yapmassan baska zaman yapmıcaksın dıye bırsey yok Su testısı su yolunda kırılır elbet sende Bır gun gırersın.
http://www.facebook.com/video/video.php?...1&comments
Bellı yasadıklarımdan sonra Bende karsıyım Ama Bu Her zaman ıcın gecerlı degıl
İyi güzel ama bir noktayı kaçırıyorsun. Makas yaparken ipler senin elinde değil. Benim elimde. Anlık olarak vermeyeceğim bir yol ile kaza yaparsın. Makasdaki sorun bu. 10metre aralıklarla yaparsın hadi tamam ama 2-3 metre aralıklarda kontrol tamamen karşı araçtaki kişide.
1. videodaki adamda ESP var. o ESP olmasa rahat girer birilerine. Şanşıda varki uzun araçların yanına 2 şerit yandan giriyor. O videoda bir ara yanda duran 2 tane araç vardı. Onlarda biraz daha ileride olsa sürücü o araçlara girebilirdi. Uzun aracın sağından geçmek çok büyük risktir. Hadi geçtin sola geçerken o uzun aracın solundanda araba çıkabilir.
Yani ne kadar dikkatli veya iyi söför ol karşındaki adamın insafiyetine kalmışsındır. Benim gibi insafsız adama denk gelirsen kaza yaparsın =D
Bu arada renault Clio gibi önden çekişli araçlarla sakın olaki makas denemeyin. Ani manevralarda önden çekişli araçlar Understeer(önden kayma) yaparlar. Arkadan çekişli olup oversteer(arkadan kayma) yapan aracıda kontrol etmekte kolay değildir ama kaza riski normal kullanımlarda daha azdır.
Bu arada makas falan iyi güzelde "İleri Sürüş Teknikleri" kurslarına gitmeden bunları denemeyin. Çok yararlı şeyler öğretiyorlar vede ne kadar temkinli vede yavaş sürücü olsanız bile gitmeniz %10000 gerekli.
Katılıyorum kanka İyi Muhabbet oldu